Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem naprawde brzydka kobieta mam brzydka twarz

Polecane posty

Gość gość
Za ja mam tak że czasem gdy patrzę w lustro to myślę że jestem brzydka a innym razem widzę w lustrze piękną kobietę. Ktoś jeszcze tak ma?

Gość gość
Za gruba forsę to masz chyba na myśli operacje plastyczne. Tak jak są kobiety piękne tak i są brzydkie i nie ma co temu zaprzeczac. To że kobieta o siebie zadba nawet gdy ma pieniądze pięknej z niej nie uczyni. Nie wiem po co rzeczywistość zaklamywac. Trzeba się zaakceptować bo innego wyjścia nie ma chyba że ktoś zamierza kroić twarz to proszę bardzo.

Gość gość
no ale czy taka Korzuchowska czy Dygant sa naprawdę takie piękne.....?nie ,sa zrobione

Gość Carycka
Dziewczyny, wyszukalam cos dla Was, proszę zerknijcie w ten link, nie sądzę żeby któraś z Was wygladala bez makijażu gorzej. A jaki efekt końcowy.. . Koniecznie obejrzyjcie to https://www.instagram.com/p/BfodL7hBqHq/

Gość gość
Piękne nie ale brzydkie też nie. Po prostu przeciętne.

Gość gość
gość dziś Niekoniecznie od razu operacje , trener personalny kosztuje i to koszta na lata a nie na jeden trening , dobry personalny dietetyk kosztuje , stylista kosztuje a wszelakie zabiegi jak np laser frakcyjny , ktory nie jest operacja , mikrodermabrazja i tym podobne tez kosztuja i nie zamyka sie na jednym zabiegu Za kase z kazdego maszkarona mozna zrobic lasencje , wiec powiedzenie ze nie ma brzydkich kobiet tylko sa biedne w przenosni jest prawdziwe

Gość gość
najgorsza baba to taka która ma kompleksy, nie ważne czy ładna czy brzydka gdy ma zrytą psychike jest zerem absolutnym. Co do autorki, wstaw fotke i ci szczerze powiemy co myślimy.

Gość gość
18.13 przed zrobieniem brzydka po zrobieniu też brzydka. A do tego tona pudrow różnego rodzaju, przecież w takim stanie nawet uśmiechnąć się nie można.

Gość zdejmijcie te maski
wygląd kobiety to 90% ILUZJA, dlatego trzeba to olewać

Gość gość
Dygant ma nos zrobiony dlatego qyladniala. Ja tez nos robilam i czuje sie pewna siebie

Gość wytapetowane mordy
Dlaczego te mordy ciągle malujecie tym chemicznym syfem? Dawniej tylko kure/wki i aktorki się malowały

Gość gość
Oglądaj tvn style i filmiki na youtube, wpisz makijaż i jaki on ma być, itp, czego w twarzy nie masz nadrób gustem

Gość gość
Ja nie umie sie malowac.

Gość gość
Dlatego są instrukcje złotko

Gość gość
Pan Bóg ja stworzył Adama i stwierdził, no ty mi się udałeś, a potem stworzył Ewę, popatrzył i powiedział, no ty będziesz musiała się malować.