Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem naprawde brzydka kobieta mam brzydka twarz

Polecane posty

Gość gość

Na kazdym zdjeciu wygladam tragicznie.Mam gruba skore na twarzy.Dlatego tak malo mam zdjec.Mam mega dola.

Gość gość
f

Gość gość
Współczuję ale też myślę że jesteś za bardzo krytyczna wobec siebie .Pomysł nad zmianą fryzury może koloru włosów do tego delikatny makijaż i będzie ok .Mało jest pięknych kobiet większość jest zrobiona

Gość gość
A jeszcze przez te mrozy mam tak zniszczona twarz.pewlno czerownych plam.fuj.

Gość gość
A ja mam mega długi nos. Gdyby nie to,twarz byłaby całkiem ok. Ale nos psuje całokształt.

Gość gość
ja tez mam dlugi nos. gruba skore na twarzy wyglada to okropnie.

Gość gość
A ja jestem piękna :)

Gość Carycka
A ja mam zmarszczki mimiczne

Gość gość
A ja jestem inwalidką, nie mam oka. Mam fajnego męża i to drugiego, bo za pierwszego wyszłam pod presją rodziny. No bo kto inny będzie cię chciał. Mam fajne , mądre dzieci. Nie czuję się brzydka. Mam koleżanki, a nawet przyjaciółkę dobrą. Ogólnie jestem lubiana. Uroda nie ma nic do rzeczy. Teraz fryzjer i dobry ciuch zrobią wszystko. Na pewno nie jesteś brzydka. to tylko tobie tak się wydaje. Zeby ktoś cię polubił, to ty sama musisz siebie polubić.

Gość Carycka
Bo nie ma brzydkich kobiet, niektore są biedne...

Gość gość
nie bede tu sie pokazywac. ale byscie stwierdzimy to samo. ze jestem brzydka.

Gość gość
Ja mam b brzydka koleżankę ona naprawdę jest mega brzydka do tego ubiera się niemodnie pali fajki ze skrętów i lubi piwo .A ma się się bóstwo , chodzi i podrywa facetów niektórzy uciekają z o...jezu... a niektórzy nie . Może zmień podejście patrz w lustro i mów ze jesteś piękna ,dobra masz dobra prace .

Gość gość
teraz sie umalowalam i zrobilam fote.Wygladam jak trans. zalamana jestesm.

Gość gość
Hahahhahahah jak trans Uspokoj się, może nie jest tak źle.

Gość gość
Nie bede cie pocieszac, bo tez mam brzydka twarz, ale z figury tez jest wazna, jesli jestes zgrabna to chociaz z daleka ladnie wygladasz.a z tym nosem-jakbym miala ponizej 30 lat to bym go zoperowala, ale teraz to za pozno, nie oplaca sie starej babie ktora za moment bedzie pomarszczonym paszczurem.za mlodu nie mialam kasy no i nos rosnie z wiekiem musze ci powiedziec, wiec dzialaj poki czas

Gość gość
Coo? Nos jeszcze rośnie? No to ja swój całkiem obetne

Gość gość
Zaraz zobaczę czy też wyglądam jak trans... Ale jesteś, straszny jesteś. Masakra.

Gość gość
A ja nie mam cycków..mimo że wykarmilam 4 dzieci nadal mam miseczkę A ,ale to olalam bo mąż mnie kocha taka jaka jestem i to się liczy :)

Gość gość
nie każdy jest taki piękny jak ja. Są też brzydcy ludzie, ale co z tego? Może jesteś za to fajna, bo ja mam kiepski charakter? :)

Gość gość
Patrze w lustro i widzę brzydka babę, od wracam głowę i patrzę jeszcze raz, cały czas brzydka baba tam jest. Myślę sobie chrzanic to i uśmiecham się do niej, odpowiedziała uśmiechem. Myślę sobie: nie mogłaś tak od razu? Teraz jesteś ładniejsza. I idę dalej uśmiechnięta.:) Ela ta.

Gość gość
I ryj zj****y i charakter tez.Takze jestem do odstrzalu.pech to pech.

Gość Carycka
Dziewczyny przestańcie już tak się wyzywac pieknie, uśmiałam sie:) A tak na serio, to na instagramie jest duzo lasek które pokazują jak się malować i czesac aby być piękna! Tak, piękna! Bez makijazu katastrofa, a po metamorfozie jak Barbie:) warto zerknąć w Internet i może poprobowac na sobie

Gość gość
podaj linki do tych dzierweczyn co pokazuja jak sie malowac?

Gość gość
Nie piszcie o zmianie stylu, fryzury. Przecież to nic nie daje. Jeśli ktoś jest przeciętny to ma szansę coś ze sobą zrobić ale jeśli ktoś ma brzydka twarz to nic nie pomoże. Wiem bo ja też jestem brzydka. Przykro mi. Jakoś trzeba z tym żyć.

Gość gość
Mam koleżanka naprawdę poniżej przeciętnej ale ma fajną figurę dobrze dobrane ciuchy i z daleka wygląda super. Pewność siebie też dużo pomaga ma np.krotkie włosy bardzo rzadkie a robi sobie co rusz fryzury ala Kożuchowska i wygląda jak wygląda ale hej mąż wpatrzony jak w ósmy cud swiata

Gość gość
Pisałam wyżej o b koleżance co podrywa facetów. Ona też się dosyć zgrabna w lato ubierze spodenki biust ma duży ale to nic nie daje większość i tak spiernicza a co ja znają jak ja widzą mówią ze potrzebne im podwójnie przyciemniane okulary .

Gość gość
Ja miałam na studiach bardzo naprawdę bardzo brzydka koleżankę. Niestety oprócz fatalnego wyglądu miała też okropny charakter. Ciągle szydzila z innych, robiła wszystko "pod publikę", zachowywała się bardzo wyniosle i w jej mniemaniu była lepsza od innych bo niby taka inteligentna. Ok, była inteligentna ale to nie powód, żeby z innych robić popychadla. Dobrze, że miała brzydka twarz i okropna figurę. Szkoda tylko, że to jej niczego nie nauczyło, tak jakby jej było jeszcze mało tego nieszczęścia, zero pokory w sobie.

Gość gość
A ja mam koleżankę. Spędziłam z nią całe studia, potem sporo czasu. Znamy się B dobrze, widziałam ja nie zrobiona w dresach. Jest brzydka i niezgrabna. Ma garbaty nos, kurzą twarz, cienka skórę z Popekanymi naczynkami,figura niby ok, ale niby. Długie ręce i nogi, strasznie krzywe, koszmarny, płaski tyłek. I co? Ubiera się kobieco, zadbana, zawsze pomalowane paznokcie. Ma swój styl, dość bogaty, ale nie kicz. Uważa się za uwaga, ATRAKCYJNĄ... JEST PEWNA SIEBIE, WYSZCZEKANA, BYSTRA. I MOŻE NIE Miała wianuszka adoratorów, bo odstrasza gdy się jej nie zna wyglądem, ale pewnością siebie przekonuje że nawet jest ok... Ma 2 męża, całkiem sobie. Nigdy o sobie nie mówi tego co my, że brzydka, pokraczna itd. Nawet jak się rozpędzi sugeruje że inne kobiety jej zazdroszczą urody... I co można mimo bycia paszczurzyskiem? Można!

Gość gość
Nie ma brzydkich ludzi sa tylko biedni Ja tez jestem brzydka ale uzywam dobrych kosmetykow potrafie sie pomalowac idealnie ubrac zeby zakryc to co trzeba i mam.duze powodzenie :) Ludzie uwazaja mnie za bardzo ladna i chyba nie wiedza jak wygladam jak wstaje rano z lozka:)

Gość gość
Zgadzam sie ze nie ma brzydkich, sa tylko biedni i to sie tyczy i kobiet i mezczyzn . Agnieszka Dygant byla by taka atrakcyjna jak by byla zwykla Aga z warzywniaka zapier. Za 1600 zeta? Socha piekna? Rozenek z pospolitym ryjem , oczami jak zbity spaniel i nieciekawa figura by sie tak wylaszczyla jakby w biedronce na kasie siedziala? Mysle ze jakby autorke wzial pod warsztat personalny trener, fryzjer stylista makijazysta, dietetyk i zaprzyjazniony gabinet chirurgii kosmetycznej, to byla by mega mega laska Z kaxdego mozna wydobyc piekno za gruba forse