Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

normalnie nie chce mi się wierzyć, że

Polecane posty

Gość gość

taka śliczna dziewczyna jak Doda, która ma taki piękny i zgrabny tyłeczek, pierdziała. to niemożliwe. Wczoraj byłem na koncercie i ona śpiewała i się wypinała wyglądała słodko nie wierzę, że ona mając taki tyłek może pierdzieć np. po bigosie

Gość gość
Pewnie na scenie tez pierdziala tylko bylo glosno i nikt nie slyszal. Poza tym jaka z niej dziewczyna? Dojrzala kobieta. 34 lata to juz nie jest pierwsza mlodosc.

Gość gość
Kiedyś z zona staliśmy do kasy. Przed nami stala jakas kobieta. Kiedy rozmawiała z kasjerka po glosie poznaliśmy ze to Doda. W tamtej chwili robiła wrażenie przecietnej kobiety. Makijaż bardzo subtelny, spodnie pikowana dluzsza kurtka, czapka z daszkiem. Jedynie buty byly troszkę odwazniejsze. Zupełnie nie była podobna do Dody na scenie.

Gość gość
Pierdła przy tej kasie czy nie? :-P

Gość gość
ja kiedyś widziąłem dodę jak stała w kolejce po mienso na grochowie i on niechcący upuściła reklamówkę na podłogę i jak się schyliła to napierdziała widziałem to na własne oczy, to była w lipcu w niedziele, walnęła zgniłym jajem i jakby trocinami. sam widziałem wiec autorze topiku, zapewniam cię, że ona pierdzi tak samo jak twoja siostra

Gość gość
Ładne dziewczyny srają i pierdzą, i tak samo śmierdzi. Może to śmieszne, ale większość facetów ma jakieś wyobrażenie w swojej głowie, że tak nie jest, ze są za ładne, aby mogły robić takie rzeczy.

Gość gość
Przecież to kobieta jak każda inna. Pomyśl że beka po jedzeniu, puszcza okropne bąki w łóżku facetowi pod nos, miewa grypę żołądkową, jelitówkę itp Inne piekne dziewczyny tez te wszystkie rzeczy robią ;) Gdzie Ty żyjesz jeśli myślisz, że jest inaczej? :P

Gość gość
Książek się naczytał, filmów naoglądał, jest przekonany że rano wyglądają tak jak na filmach umalowane i uczesane :-D