Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból w dole kręgosłupa

Polecane posty

Gość gość

witam, ból nasila sie w zasie porodu, miesiączki, ale jest odczuwalny cały czas od lat, jak sobie pomóc? jakie ćwiczenia czy cokolwiek innego stosować by poczuć ulgę? z góry bardzo dziękuję za wszelkie rady

Gość kerlla
Na pewno musisz iść do specjalisty bo trudno zgadywać przyczynę, może to zwyrodnienia i wystarczy rehabilitacja? Ja też miałam podobne objawy ale ustąpiły po zabiegach w centrum medycznym św Franciszka w Warszawie , bardzo skuteczne są też masaże lecznicze na takie dolegliwości

Gość Pierożek55
też mialam dokładnie ten sam problem , bolał mnie bardzo kręgosłup . zwlaszcza a wdole . w końcu wybralam sie na terapię bóló kręgosłupa w RehaExpert w Krakowie . Jestem bardzo zadowolona z efektów , duzo lepiej sie czuje

Gość gość
MASAŻ KLASYCZNY KRĘGOSŁUPA KRĘGARSTWO Masaż leczniczy segmentarny i rehabilitacyjny , zalecenia profilaktyczne ćwiczenia korekcyjne przy krzywicy - bezbolesne ustawianie kręgów szyjnych, piersiowych i lędźwiowych, biodra i ramiona. - porady zielarskie - terapia manualna http://www.tadeusz-masazysta.prv.pl/

Gość gość
Ja miałam bardzo poważne problemy z kręgosłupem po wypadku. Musiałam mieć spcjalistyczną rehabilitację i zgłosiłam się do www.nzozares.pl. W tej przychodni korzystałam z naświetlań i masaży.

Gość gość
Ja bym poszła do internisty i ewentualnie spkoerowanie do jakiegos specjalisty byś dostała . Ja skorzystałam z usług lekarza z lelarzObok i tak rzeczywiście było . Wizyta prywatna i nie droga.