Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cel życiowy, czuję że muszę nieść pomoc. Czy ktoś tak ma?

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu towarzyszy mi dziwne uczucie, czuję że powinnam swoje życie podporządkować pomocy innym, że to mój życiowy cel, obowiązek. Że po to tutaj właśnie jestem. Miewam sny z tym związane. To jest dziwne uczucie, ale czuję że ta droga powinnam iść, że to najsłynniejszy wybór. Czy ktoś z was miał takie wrażenie że przyświęca mu tutaj jakiś cel życiowy? Powołanie?

Gość gość
*najsłuszniejszy

Gość gość
Tak. Ja też mam taki cel. W tym roku zaczynam go realizować. Ma to związek z numerologią (u mnie). Za pół godziny wrócę.

Gość gość
Interesowałam się swego czasu trochę numerologia. Ja też czuję że muszę swój cel zacząć realizować, właściwie to realizuje go ale czuję że muszę mu się bardziej podporządkować.

Gość gość
Dobra dziewczyny, która powie mi co mnie czeka? Chodzi o numerologie :)

Gość gość
Ja się nie znam na numerologii :) ale może odezwie się "koleżanka" która wcześniej się wypowiadała;) Autorka.

Gość gość
daj datę imię i nazwisko to ci powiem który gruczoł dokrewny jest w przewadze i daje ci takie parcie na pomoc innym

Gość gość
Cześć. Jestem. Myślałam, że napiszesz coś więcej, na temat tego, co planujesz zrobić. Nie robię analiz numerologicznych.

Gość gość
Poniesiesz mi bagaże? Ciężkie mam :(

Gość gość
Chciałabym iść w kierunku psychoterapii. Pomagać osobom uzależnionym, ofiarom przemocy, to jest mój główny cel. Ale również niepełnosprawnym w znacznym stopniu, osobom starszym i bezdomnym. Pomysł w mojej głowie jest, muszę się zabrać za realizację, świata nikt nie zbawi ale można zawsze chociaż trochę pomóc komuś. Myślałam także o wyjeździe na wolontariat, ale to w swoim czasie.

Gość gość
Tak, poczuła potrzebę niesienia pomocy a jak poprosiłam o pomoc w niesieniu bagaży to mnie zignorowała :(

Gość gość
Ja planuję organizowanie darmowych zajęć w moim mieście.

Gość gość
Jakie to będą zajęcia jeśli można wiedzieć?

Gość gość
jak chcesz wiedzieć jakie masz przeznaczenie to przed spaniem po modlitwie dodaj prośbę do Boga lub Maryi aby we świecie snu zaprowadziła ciebie tam , gdzie ona chce byś była . Wówczas przyśni ci się to miejsce gdzie masz przeznaczenie żyć , pracować .. Sposób prosty , każdemu dostępny .