Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Drakenix

Ile wydajecie miesięcznie wydajecie na jedzenie? (na jedna osobe)2018

Polecane posty

Gość gość
Wszystko podrozalo .

Gość gość
up

Gość gość
Budziwój – dzielnica Rzeszowa od 1.01.2010 r., wchodzi w skład osiedla Nr XXIX Budziwój, będącego jednostką pomocniczą gminy miejskiej Rzeszów. Do 31 grudnia 2009 Budziwój był osobną miejscowością. W latach 1975–1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa rzeszowskiego.

Gość gość
Malo wydaje ,obiady jadam u zakonnic aczasem w kościole dajom paczki z korytkiem;-)

Gość gość
Rodzina 2+2. Około 1500zł miesięcznie. Czasami braknie czasami zostanie. Zależy od produktów.

Gość gość
Około 900 zł miesięcznie, bez żarcia na mieście.zakupy w biedronce, lidlu lub auchan. Rosły facet, najczęściej 4 posiłki dziennie. Zastanawiam się czy to norma czy jakoś za dużo przejadam tej kasy. Wrocław

Gość gość
Jezu, wlasnie policzylam ze ja sama wydaje prawie 3000 miesiecznie! O.O -na jedna osobe! w pracy zamawiam sniadania i obiady z dostawa i lubie zdrowe jedzenie, ale az sie zdziwilam. Szczegolnie ze za jedzenie w restauracjach zawsze placi TZ

Gość gość
5000 na zycie Jedzenie Owoce Pieczywo Mięso Odżywki Siłownia Szampony Mydła Benzyna

Gość gość
Telewizor Prąd Konsole Gry Ubrania

Gość ala00

Około 450 złoty, staram się przyrządzać potrawy, których cena nie jest wygórowana. No i patrzę na promocje, często kupuję produkty w przecenie (a tę informację sprawdzam w gazetce Lewiatan - http://gazetka-lewiatan.pl/ Zdecydowanie polecam :)

Gość csk

1000 -1500/ os dorosła

Gość Bebok

Bzdura ceny nie wystrzelily

Gość poznan.

nie wiem co wy jecie ale my razem wydajemy w 2 osoby 1400-1500 i to nie jedzac camembertow 

Gość Kiss

22 minuty temu, Gość poznan. napisał:

nie wiem co wy jecie ale my razem wydajemy w 2 osoby 1400-1500 i to nie jedzac camembertow 

Camemberty, wino, wołowinę, cielęcinę itd., owoce egzotyczne, soki tylko 100% - 450zł. Choć powinnam pewnie liczyć z 600, bo miałam małe zapasy.