Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzyka lat 80 90 tych.

Polecane posty

Gość gość
To jest glam-klasyk moi drodzy https://www.youtube.com/watch?v=SRwrg0db_zY (od razu mowię że muzyka zaczyna się dopiero od 1:30 :D) Ehhh być na takim koncercie w czasach świetności ostrego rocka to musiało być coś cudownego...

Gość gość
I nigdy nie raczył promować muzyki z której zżynał, a tym bardziej jej wykonawców. Pewnie, był tylkomarionetką i miał wielkie nic do gadania, ale to dalej źle mi leży.

Ja lubię Elvisa ze względu ze kocham te czasy. Moim zdaniem on zbudował wpolczesna muzykę a każdy zżynał lub nazwijmy to zapozyczaniem. Nic z niczego sie nie zaczęło. Wszystko w muzyce ma swoje poczatki niżej. Hendrix tez czerpał z bluesa.

Gość gość G
Podobne do Europe ale ostrzejsze dalam wam Europe wczesniej ooo!!!

Gość gość
Tak, ale Hendrix tego nie ukrywał, a Elvisowi żyłka w d***e by pękła jakby przyznał, że styl z blusa. (P.S. mógł się przyznać bo pęknięcia żyłki w d***e i tak nie uniknął).

Elvis w ogóle byl kontrowersyjny. za bardzo wierzyl w swoja legendę. Jego styl, glosny, seksistiwski wręcz wulgarny, czul sie wielka gwiazda i kochal uwagę.jego biografia jest jedna z ciekawszych. Z prostej rodziny, jego talent znaleziony wręcz przypadkiem, wielka kariera, wojsko, problemy z prawem i nagla śmierć.

Gość gość
Był dupkiem, po prostu :D Jego wyjątkowośc polegała na tym, że pierwszy wyrzucał biodra do przodu. Teraz mamy takich na pęczki

Gość gość
Ale byl tez ponadprzecietnej urody.. Plus talent plus zbiegi przypadkow.. Pewnie i narcyz. Kto wie, moze i kryptogej.

Gość gość
głos miał piękny, to fakt. I kilka dobrych ballad...tylko sam jako osoba był nieciekawy. W sumie trochę go szkoda. Ostatnio nawet o tym rozmawiałam z taksówkarzem, nie jest to fajne jak Twoim ostatnim medialnym tytułem jest śmierć na sedesie.

Tak! Kurwa tak! Robił to pierwszy bo nikt nie miał odwagi tego robić. Oddalbym wiele za to by mi tak włosy się trzymały:( i za jego różowe eldorado

Gość gość
W kazdym razie mial wszystko to co kocha widownia - ta damska jej czesc oczywiscie. Reszte zalatwia show business.

On przez narkotyki skonczyl ? przyznam sie , ze nie wiem dokladnie

Gość gość
Nie chodziło o odwagę tylko o to co przepuszczą media. Ktoś zapłacił za to, żeby jego wirujący tyłek przepuścili. On nawet swoich piosenek nie pisał ;) Tą tutoriale na necie jak ułożyć tak włosy.

Gość gość
Przez narkotyki to jeszcze nie było by tak źle. Dostał zatwardzenia i zmarł na sedesie na zawał :D

Gość gość
Dużo lakieru do włosów. Miałam kiedyś irokeza - to się da zrobić, tylko trzeba mieć zero litości dla atmosfery ziemskiej i własnych płuc (taka ilość lakieru zabija).

Gość gość G
21:52 ja nie moge !!!!..ok dokop sie jeszcze wczesniej pare lat ale klimat oddany, no padam ze smiechu ale tez sie cieszylismy,z tego

Gość gość G
21:52 ja nie moge !!!!..ok dokop sie jeszcze wczesniej pare lat ale klimat oddany, no padam ze smiechu ale tez sie cieszylismy,z tego

42 lata miał jak zmarł , teraz sie doczytałem , troche za wczesnie.Byl przedstawicielem wojowniczego ducha narodu , tak chyba pisali o nim.