Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inteligentny85

Małżeński sex

Polecane posty

Gość inteligentny85

Znamy się od 5lat od 3 w małżeństwie, przed ślubem sex był cudowny wyuzdany romantyczny spontaniczny nowości urozmaicenia ;) rok po ślubie coś się popsuło zachorowałem i na miesiąc byłem niedyspozycyjny. Gdy tylko wróciłem do formy chciałem rozpocząć współżycie lecz żona stała się oziębła a sex był tylkonj wyłącznie z moje inicjatywy po kilku miesiącach unikano sex ze strony żony dowiedziałem się że jest tradycjonalistką i ma małe potrzeby a penisa i spermy się brzydzi, przez kolejne pół roku próbowałem ja jakoś rozpalić kolacja wino prezenty świece nastrój filmy gadżety erotyczne wszystko rozpalało ją ale tyko na 1 góra 2 razy, najgorsze jest to że dość często zdarza się jej obiecywać mi sex oralny bądź analny a potem o tym zapomina i nie ma nawet zwykelgo klasyka. W końcu odpuściłem najgorsze jest to że ja tez straciłem ochote na sex z żoną , miał ktoś podobnie ?? Inteligentny85@o2.pl

Gość gość
Trzeba było nie brać ślubu. To zawsze wszystko psuje. Ślub i dzieci.

Gość inteligentyny85
Racj po wszystko się popsuło

Gość gość
Kobiety tak już mają, że: 1. Sex aby przyciągnąć faceta; 2. Złapanie faceta na dziecko lub ślub; 3. Stagnacja. Aby się nażreć. Jak już cię złapie, to sex przestaje być potrzebny. Twój związek jest już w punkcie 3.

Gość Inteligentny85
Punkt 3 na Boga ona ma dopiero 24 lata jest jeszcze złudna nadzieja że po 30 się rozkręci lecz do tej pory ja zostanę impotentem

Gość gość
To całe "tradycyjne wychowanie" polega właśnie na tym, że ona została jakby psychicznie wykastrowana już jako nastolatka. Wyuzdany sex sprzed ślubu był tylko maskowaniem się. Przynętą. Takim robakiem na haczyku.

Gość gość
Może ktoś zarzuci jakiś optymistyczny tekst obróciwszy faceta ?

Gość gość doświadczony
Ja polecam: 1. nie załamywać się 2. pójście do seksuologa 3. Środki farmakologiczne z seksszopu do herbaty tak żeby nie zauważyła możliwe że Cię zgwałci

Gość gość
a moze to faceci do slubu udaja, a potem pierdy, balagan i piwny brzuszek? mowicie zonom komplementy? nie masz zony w dzien to i nie masz w nocy

Gość gość
gość dziś racja

Gość gość
Jestem kobieta i sie zastanawiam jak zone moze brzydzic penis meza? No to po cholere brala nim slub jak sie go brzydzi. Ja tam moglabym caly czas go tarmosic, calowac i lizac. Kocham meza wiec kocham go calego, lacznie z penisem.

Gość gość
Mnie brzydza penisy i sperma. Ale nie zamierzam wychodzić za mąż :D

Gość Inteligentny85
A jednak może brzydzić u cipce jej odpowiada ale w ustach już nie, nawet jej własny smar ja brzydzi

Gość gość
Mam tak samo zimna obojętna szukam kochanki

Gość gość
I znowu po ślubie sie p******i

Gość gość
nie wiem z kim wy sie zenicie :D ja tam bym mogla non stop sie kochac :D

Gość gość
Ja cię pociesze, twoja żona ma ochotę na sex ale już nie z tobą, ty jesteś od pracy a do sexu poszuka innego. Masz to jak w banku.

Gość gość
Żenimy się z sexy kobietami które są wiecznie mokre, to nie nasza wina że są dobrymi aktorkami. Po ślubie osiągają cel i przestają grać, to one wybrały faceta który ich nie pociąga, pociąga je za to stan konta.

Gość gość
Racja przed ślubem super a po tylko kasa i próbują nas pod pantofel wziąć

Gość gość_a
Skąd wy bierzecie takie kobiety?

Gość gość
Kobiety wiedzą że by zdobyć męża trzeba być w sexie lepsza od innych, to jak praca- lubisz czy nie to i tak robisz by mieć wypłatę, a ślub to jak emerytura nic nie robisz a kasa się należy. Chyba też tak myślą bo na "emeryturę" zapracowały wcześniej.

Gość gość
Święte słowa

Gość gość
Bez uogólnień. Jest rzesza kobiet która faktycznie łapie samca i osiada na laurach, ale są tez kobiety o które faceci nie potrafią się zatroszczyć a są już małżeństwem-z różnych powodów... Ja jestem niestety w grupie kobiet o która facet wcale nie zabiega a seks jest mu zbędny. Jak zdradzę to będzie ze szmata ale jak się nie je w domu to je się na mieście chyba? Jeszcze dojrzewam do tej decyzji....

Gość gość
Masz racje każda decyzja będzie zła ale co to za życie bez czegoś co bardzo lubimy i czego potrzebujemy sam rozważam zdradę pytanie tylko czy warto

Gość gość
Jestem w małżeństwie 20 lat. A każda noc inna. Mamy zabawki i lubię ją zaskakiwać. Zaufanie to podstawa. Wszystko można. Niekiedy mam wrażenie że każdej nocy śpię z inną kobietą ...