Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jawna niesprawiedliwość....

Polecane posty

Gość gość

od dluższego już czasu pracuję w pewnej dużej firmie. Jestem z natury osoba wesołą, sympatyczną, chętną do pomocy. Ogólnie jestem bardzo szczęśliwa, mam dobry związek kocham mojego partnera, jestem szczera i dzielę się czasem różnymi szczegółami z mojego życia typu podwyżką, budową domu. Wydaje mi się, że się nie chwalę tym jestm poprostu bardzo pozytywnie nastawiona do ludzi z tzw. ręką na dłoni. Nigdy przenigdy nie zrobiłam nikomu nic złego, pnie zdradzam partnera, nie podkładam świń w pracy. Tydzień temu moj partner pracujący na wekendy w Wawie dostał wiadomość, że jestem k*** puszcam sie w pracy, itd co jest totalną nieprawdą. Czuję się ogromnie zraniona, nie było w tej wiadomości gróżb tylko obelgi pod moim adresem. Sprawa idzie do sądu ponieważ nie mam kompletnie nic do ukrycia. Powiedzcie mi dlaczego w ludziach jest tyle jadu ? od tygodnia nie śpie partner mi ufa totalnie jestesmy razem ponad 20 lat nigdy go nie zawioadłam i nie oszukałam. Najgorsze jest w tym wszystkim to że teraz podejrzewam każdego póki nie poznam nazwiska tej osoby bo jest w trakcie weryfikacji :(

Gość gość
Konfidenctwo dokłada Ci stresu, jak widać złośliwiec dopiął swego. Wystarczyło zignorować i żyć dalej, ale skoro tak Cię zabolało, być może coś w tym jest.

Gość gość
Bo niektórzy ludzie to świnie (nie obracając tych zwierząt), chämy bez kultury, wsciskaja nosy w nie swoje sprawy.

Gość gość
gdyby coś w tym było nie napisałabym z prawnikiem pisma do sądu. Uwazam ze takie zachowanie trzeba tępić.

Gość gość
Ale jednemu nie zaprzeczysz, kłamiesz. Dowód: "Nigdy przenigdy nie zrobiłam nikomu nic złego " to twoje słowa i to jest kłamstwo.

Gość gość
17:59 A ja uważam, że powinnaś wyrobić sobie twarde d*psko i przestać zawracać sądom łeb z tak błahego powodu. Gdyby każdy miał się rzucać w takich sprawach, miałabyś termin rozpatrzenia co najmniej 50-letni xD

Gość gość
i wiecie to chyba jest to ... zazdrość ludzka zwykłe chamstwo, które kole w oczy jedyne co mam za zle że jestem zbyt szczera i otwarta. I no właśnie masz racje nigdy nie zrobiłam nikomu nic złego-ani swini, nie odbiłam patnera, nie zdradziłam przyjazni. i dlatego zastanawiam się że chyba takie jest nasze spoleczeństwo. a najgorsze jest to ... że boje się kto to zrobił kto okazał się takim czlowiekiem

Gość gość
20 lat z partnerem? No, no... prawie jak małżeństwo.

Gość gość
Że chamstwo to tu nie ma co dyskutować ale po co ci policja do tego? Twój chłop nie uwierzył i tyle. Lepiej pomyśl komu nr dawałaś i kto jest b.miły, często aż przesadnie. Tam szukaj choć pewnie dawałaś wszystkim. Druga rzecz, z partnerem jesteś już coś 20, mogę przyjąć że jesteś około czterdziestki i mam uwierzyć w słowa że nigdy przenigdy nikomu nic złego nie zrobiłaś? :D bez jaj :D nie uwierzę :P

Gość gość
mam 36 lat :) tak nie mam sobie nic w życiu do zarzucenia poważnie. Zawsze mi wrecz powtarzano że jestem za dobra i dlatego czesto kopią mnie w d**e. Bez policji nie ujawnię kto jest autorem tej wiadomości... mam ip i email... nie mam nazwiska. Chciałabym wiedziec kto jest mi tak "Życzliwy". Ale w jednym jest racja zamykam się i nic nie będe opowiadac o swoim życiu.

Gość gość
Kruca bomba nawet Jezusowi się zdarzało a tobie nie! No nic, chyba jesteś zbyt wylewna i za dużo opowiadasz o sobie w pracy. Jesteś już dużą dziewczynką i zdradzę ci w tajemnicy że bywają ludzie którzy nie są zbyt dobrzy a nawet czasem są niegrzeczni. Takie łobuzy, no!

Gość gość
dokładnie za wylewna i za otwarta musze popracować nad twardością tyłka :)

Gość gość
Twój narzeczony hakerzy i w akcie zemsty nad kobietą, wysyła z jej telefonu eski. Weź to pod uwagę. Tego udowodnić się nie da, przypomnij sobie Lisa córkę, ktoś na jej profilu wypisywał bzdury, Lis odgrazał się, że znajdzie sprawcę i co? Nico, nie znalazł, ale smród wokół córkami został.

Gość gość
tylko, że karma wraca dlatego nigdy nikomu nie robie krzywdy ... tak mnie wychowano ile trzeba mieć w sobie zawisci żeby takie rzeczy robić. nie potrafię sobie tego wyobrazić

Pewnie sąd nie wykryje sprawców albo stwierdzi ze niska szkodliwość społeczna czynu:P.Chłop do bani jeżeli wierzy ot tak sobie w takie coś:P.Ja na szczęście w takie coś nie wierzę:P.

Gość gość
mam pewne podejrzenia co do jednej osoby okazało się, że była dla mnie bardzo miła sympatyczna wypytywała mnie o różne tzreczy a 5 minut później skomentowała bardzo niekorzystnie to jak wyglądam, ubieram się i maluje. ciągle za mną chodzi i pyta mnie o różne rzeczy dot. mojego życia nie opowiadam jej za wiele, odpowiadam na pytania tak nie. praktycznie jak mnie widzi to zawsze mni zaczepia witając się ze mną nie po imieniu tylko czesc piekna, czesc slicznotko co jest dla mnie bardzo dziwne iz mam swiadomośc ze 5 minut wczesniej powiedziala ze np. się nieodpowiednio umaowałam lub ubralam...

Gość gość
No i chyba zaczynasz dobrze szukać.

Gość gość
tez tak mysle, zastanawiam się tylko co zrobić zeby sama sie wydała....