Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn, mocne, trudne pytania.

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to bardziej kobiece forum, ale może jest tu jakiś mężczyzna. 1) Co myślicie o dziewczynie, która przeszła w dzieciństwie przez piekło, była wychowywana przez matkę alkoholiczke, byla molestowana, prawie zgwałcona, gdzie dopiero później matka przestała pić, bo dziewczyna popadla w zalamanie nerowe, próbowała się zabić, samookaleczała się, ale w końcu sama podniosla sie z takiego syfu. Balibyście się stworzyć z taką osobą coś wiecej? 2) Czy poznając taką dziewczynę i na początku nie macie pojęcia o niczym, bo zachowuje się normalnie i nigdy nawet byście się tego nie domyśleli, to po poznaniu prawdy chcielibyście nadal być z taką dziewczyną? 3) Lepiej mówić o swojej przeszłości czy też nie? 4) Dlaczego mimo wszystko niektórzy faceci potrafią wykorzystać taką dziewczynę i zapaść się pod ziemię? 5) Wolelibyście wiedzieć o tym czy też nie? 6) Jeśli dana dziewczyna nie ma już problemów z kontaktami z facetami ani też skutków molestowania, które były w jej głowie to czy nadal nie ma sznas na poznanie normalnego faceta? Nie chodzi o mnie, ale o bardzo ważną dla mnie osobę, która kolejny frajer chciał tylko wykorzystać, całe szczęście ona to wyczuła na samym starcie i zerwala wszelkie kontakty, ale zaczęła wątpić więc pytam się ja.

Gość gość
Może koleżanka lubi łobuzów. Wtedy to nawet lepiej jak taki wykorzysta bo przynajmniej jest męski.

Gość gość
Debilu jesteś zazdrosny o kłodę? :):):):p a co na to narzecxona sexmachine?

Gość gość
1) Urazy psychiczne pozostają w człowieku do końca życia. Zależnie od skutków rozpatrywałbym możliwość związku indywidualnie. 2) Akurat interesuje mnie psychologia ludzka, więc z miejsca czuję, kiedy coś jest nie tak. Niestety, osoby po przejściach są łatwo rozpoznawalne, jeśli się wie, na co zwracać uwagę. Reszta j/w 3) Lepiej mówić. 4) Ponieważ brakuje im empatii i kultur osobistej. Egocentryzm w społeczeństwie się szerzy i jest jedną z gorszych patologii. 5) Wolałbym wiedzieć. 6) jak w pkt.1

Gość gość
Napisałam, że zerwała kontaty odrazu. Jesteśmy młode więc może też w tym "problem". Faceci za nią się oglądają, nawet jak jest w dresie. Ona fajnie dobiera wszystko, ale nie o to chodzi. Ona chce poznać kogoś normalnego, kogoś kogoś kim będzie mogła chociaż spróbować stworzyć coś dłuższego być może na zawsze, a nie na jedną noc. W tym jest problem. Spotykała się raz z naprawdę fajnym chłopakiem, ale w końcu powiedziała dlaczego się samookaleczala (ma z dwie małe blziny na ręce i więcej ma na udzie, ale tego nawet nie widać pod spodenkami). Byli ze sobą jeszcze kilka dni po czym on się przyznał, że poznał inną.

Gość gość
1) Urazy psychiczne pozostają w człowieku do końca życia. Zależnie od skutków jak wybaczy rodzicom ze zgotowali te niby piekło i gwałt to jezus ja uzdrowi jej serce a moze i pamiec wymaże te wspomnienia moze to zrobić

Gość gość
18:42 Dziękuję Ci za odpowiedź, nie powiem jej, że pisze na tym forum, ale ona teraz uważa, że lepiej nic nie będzie mówić w ogóle. Przyznam, że przez chwilę też tak myślałam, ale lepiej żeby poczekala jakiś czas z powiedzeniem tego wszystkiego do czasu aż będzie wiedzieć czy "to ten facet"?

Gość gość
18:51 Musi wyczuć faceta, wiedzieć, z kim ma do czynienia. Dobra ocena potencjalnego kandydata na partnera to podstawa. Niech się tego nauczy, będzie mniej rozczarowań.

Gość gość
18:48 Jej tato nie żyje, dlatego pisałam tylko o mamie i wybaczyła przedewszystkim sobie i zrozumiała, że to nie była jej wina, bo była dzieckiem. Spójrz na jakiekolwiek dziecko, może masz swoje a być może inaczej spojrzysz na moje pytanie i zmienisz zdanie. Jezus nie naprawił ani jak psychiki ani każdego dnia nie sprawia, że w staje i z dziką fascynacją odkrywa świat, dzięki czemu ją poznałam. 18:55 Raz jej gościu powiedział, że jest jakaś nienormalna, bo umówili się na randkę i nie dała się, krótko mówiąc, przelecieć. Przeważnie po pierwszej randce albo kilku wiadomoścoach już wie z kim na doczynienia, ma tam swoje "testy". Ona od niedawna zaczęła się umawiać. Pytanie do wszystkich: Co myślicie o randkowaniu przez internet?

Gość gość
Co myślicie o randkowaniu przez internet? xx W sieci jest skupisko frustratów i chamów, mówiąc wprost. Warto szukać bezpośrednio w swoim otoczeniu.

Gość ja_Dyzio
'2) Czy poznając taką dziewczynę i na początku nie macie pojęcia o niczym, bo zachowuje się normalnie i nigdy nawet byście się tego nie domyśleli, to po poznaniu prawdy chcielibyście nadal być z taką dziewczyną? 3) Lepiej mówić o swojej przeszłości czy też nie? ' xxx TAK , chciałbym z kobietą na ten temat porozmawiać, przytulić i nawet niech się przy mnie porządnie wypłacze, nawet niech wylewa łzy , takie zachowanie kobiety będę odbierał, jako zaufanie do mnie , z taką kobietą można tworzyć przyszły związek oparty na zaufaniu Ty dla mnie i ja dla Ciebie pod warunkiem, że kobieta trafi na konkretnego faceta, który nie miał w życiu lekko ale facet z charakterem idzie do przodu i chce wybudować własny ciepły dom oraz warsztat, w którym będzie prowadził własny biznes , powiedzmy jakiś serwis i znam setki takich przykładów, że kobieta z nizin , kobieta z patologii, za przeproszeniem 'wyrwała się z łańcucha od biedy' , poznała normalnego faceta z charakterem i po kilku miesiącach zaczyna rządzić tym facetem , ustawia faceta, próbuje wychowywać faceta, facetem reguluje jak ruchem na skrzyżowaniu, dołącza jej Mamusia do tego związku, teraz dwie kobiety ustawiają faceta na swój sposób , efekt jest taki, że facet nie wyrabia psychicznie. a widzę wiele kobiet, nawet na stanowiskach, które na rękach mają ślady po żyletkach , dlaczego i z jakiego powodu się pocięły , czy przez faceta ?

Gość gość
19:13 Powiem jej tak, bo ona głównie przez neta próbuje kogoś poznać.

Gość gość
raczej niech zacznie sie modlic np no,w,/en,n,a po,m,/pej,an,ska w intecji znalezienie meza

Gość gość
19:17 Szczerze nie wiem jak ona się zachowuje dokładnie w związku, ale ona raczej nie zamierza rządzić facetem i gadałyśmy sporo o związkach i ona jest zdania, że fajnie jest jak facet ma swoje zdanie, potrafi się sobą zająć, ma swoje pasje i zainteresowania mi się wydaje, że z tego względu, że ona też ma swoje. Raczej ona rządzić nie chce, ani nie chce by ktoś rządził nią. Jej mama nie wtrąca się w jej życie, teraz nawet zbytnio kontatu nie mają, bo jej matka wyjechała i ona jest z starszą siostra i jej rodziną więc ona nawet nic nie mówi o związkach swojej mamie. Ty piszesz o czymś o czym ona mi mowila, że powie komuś kogo będzie pewna, że będzie mogła i powiedzieć i gdyby płakała to ten ktoś by w tedy nie uciekł przez pierwsze możliwe okno, ale ją przytuli i tak naprawdę ona tego chce "Ty do mnie ja dla Ciebie" (powiedziała to inaczej, ale na jedno wychodzi).