Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Focka

Jak odmówić partnerowi seksu, żeby nie zacząć konfliktu?

Polecane posty

Gość gość
chuj ze zwiazkami.... ale skoro tyle par trwa w malzenstwach to znaczy ze sie ludzie umieja dobrac. albo sie mecza.

Gość gość
Skoro tyle par rozwodzi sie to oznacza, ze dobor jest raczej z przypadku.

Skoro tyle par rozwodzi sie to oznacza, ze dobor jest raczej z przypadku. x przestańcie już wypisywać te lewackie durnoty:D i wypiertalać mi z tego tematu, on jest dla mnie i o mnie XD

Gość gość
Odmowic seksu mozna raz ale nie codziennie.

Gość gość
Seks powinno się uprawiać wtedy kiedy oboje mają na to ochotę. Jeśli jedno się zmusza a drugie używa, to jest masturbacja drugą osobą , a nie dobry seks. To kobieta ma się zmuszać, a jak ona będzie mieć ochotę a on akurat nie, to co, siłą ma mu postawić czy może sobie znaleźć bolca na boku? No nie, kochająca kobieta tak nie zrobi, tak samo jak kochający mąż, proste.

Gość gość
Roznica polega na roznicy w zachowaniu plci, to mezczyzni potrzebuja w mlodym wieku duzej aktywnosci seksualnej, moga chciec nawet kika razy dziennie. Dobor temperamentu partnerow odgrywa decydujaca role dla stabilnosci zwiazku.

Gość gość
Zwykle niedobranie seksualne . Jedno ma wyzsze libido itp.. Zdarza sie .

Gość gość
"gość dziś Zwykle niedobranie seksualne . Jedno ma wyzsze libido itp.. Zdarza sie ." niezbyt miła i wygodna prawda jest taka, że większość facetów ma wyższe libido od większości kobiet. Jednocześnie facetom bardziej zależy na seksie a kobietom na związku/bliskości. Wniosek? Wiele kobiet jeśli chce być w związkach musi zaciskać zęby i niejednokrotnie zgadzać się na seks mimo braku realnej chęci (a robią to mając motywację typu: muszę dogodzić misiowi, bardzo zależy mi na związku z misiem). Owszem zdarza się, że kobieta odmawia a facet tkwi w związku, jeżeli jest stroną której z jakichś względów zależy bardziej albo po prostu zdradza taką odmawiającą i przypuszczam, że to drugie zdarza się częściej.

Gość gość
Autorka wspomniala o szczegolnej oprawie seksu, milosci. Sa jednak rozne formy wspolzycia, szybki numerek, itd..

Gość gość
A teraz weźmy odwrotną sytuację. Kobieta się napala cały dzień na wieczorny seks a tu mąż mówi, że jest zmęczony i nie ma ochoty, wściekłość kobiety w tym momencie nie ma granic, może tego nie okaże ale rozwścieczy ją coś takiego na kilka dni, jak nie dłużej.

Gość gość
Powiedz poprostu, ze nie masz ochoty co za problem? Nigdy w zyciu nie uprawialam sexu jak nie mialam na to ochoty. Milosc to nie jest tylko sex a normalny, normalny o dojrzaly facet to wie!

Gość gość
Odmawiac mozna ale co dalej? Mi zona odmawiala przez wiele lat. No to zaczalem korzystac z 'domowek' z roksa.pl, odloty.pl. druga karta sim, akurat prace mam taka, ze tez ciagle w wyjazdach no i prowadzilem tak 'drugie' zycie. zona zadowolona bo ma spokoj, ja zadowolony bo mam seks. jednak od jakiegos czasu zonie znowu sie 'chce' a ja....jestem chyba uzalezniony od tych 'innych' no i teraz mam seksu az za duzo. kiedys byly inne czasy dzis kazda wieksza miescina na mlode/chetne laski za 100-150zl....

Gość gość
Jeżeli kobieta bez wyraźnej przyczyny (menstruacja,migrena, przeziębienie itp) nie ma ochoty ma seks to znaczy, ze już dawno nie pożąda swojego partnera. Zapewne kocha go jak kogoś jej bardzo bliskiego, jest do niego przywiązana ale pożądania już nie ma, nie podnieca ja ten mezczyzna, nie robi jej sie mokro na myśl o seksie z nim. Może być tez inna przyczyna, partner czymś odrzuca np ma nieprzyjemny zapach potu, niedokładnie myje narzady płciowe, jakaś choroba lub drastyczna zmiana w wyglądzie itp. I ostatnia przyczyna to jest bardzo obniżone libido a za tym i chęć oraz potrzeba wyrażania uczyć. Takie osoby nie maja potrzeby bliskości fizycznej, przytulania, całowania, dotykania, oczywiście robią to ale nie codziennie.

Gość gość
Czasem dochodzę do wniosku,ze dla sporej części kobiet seks nie jest przyjemnością. Jak za szybko to coś tam ociera, boli. Jak za długo to samo. Gdyby kobiety czuły za każdym razem statysfakcje z seksu jak mężczyźni to pewnie chciałyby częściej. Są takie kobiety dla których seks to wielka przyjemność i takie zawsze maja ochotę na seks.

Gość gość
przedluzyla mi sie @, na pewno nie bedzie mial ochoty plywac po morzu czerwonym ani nie zajrzy w gatki czy mowisz prawde.stary i sprawdzony sposob, kuzynki tez stosuja

Gość gość
Powinien walnąć z liścia w twarz i zapytać czy dalej nie ma ochoty.

Gość Focka
Właściwie to bardziej pociągają mnie kobiety.

Gość gość
No i wszystko wyjaśniło sie. Wymysł jakaś chorobę dróg rodnych lub udawaj migrenę albo zrób mu wtedy ręką.

Gość gość
Warto czasem facetowi odmówić seksu, nawet jeśli ma się ochotę. Choćby po to aby zobaczyć ile ten facet jest wart. Żeby się przekonać ile warta jest jego miłość, czy jest dojrzały. Jeśli zdradzi, bądź zacznie zdradą szantażować, jeśli poniży się do tego stopnia że będzie płacił za seks. To wiadomo, że to jest dno a nie facet, że nie kocha, że wszystko mu jedno w jaką dziurę pcha, byle wepchac. Po co być z kimś takim? -po co być z kimś dla kogo jest się tylko przedmiotem do zaspokajania różnych potrzeb? Po co być z kimś, kto przyniesie syfa do domu? Po co być z kimś kto Cię nie szanuje i nie szanuje samego siebie?

Gość gość
"Odmawiac mozna ale co dalej? Mi zona odmawiala przez wiele lat. No to zaczalem korzystac z 'domowek' z roksa.pl, odloty.pl. druga karta sim, akurat prace mam taka, ze tez ciagle w wyjazdach no i prowadzilem tak 'drugie' zycie. zona zadowolona bo ma spokoj, ja zadowolony bo mam seks. jednak od jakiegos czasu zonie znowu sie 'chce' a ja....jestem chyba uzalezniony od tych 'innych' no i teraz mam seksu az za duzo. kiedys byly inne czasy dzis kazda wieksza miescina na mlode/chetne laski za 100-150zl...." x Chwalisz się czy żalisz :D Żałosne

Gość gość
Fujjjjj, ile ty krzywdy sobie wyrządziłeś, współczuję.

Gość gość
13:05 Najpierw musisz go jeszcze złapać na zdradzie.

Gość gość
Piotr Żyła wie coś o tym.

Gość gość
bo zdradzac to tez trzeba 'umic'. zadnych kochanek, zadnych dziewczyn z ktorymi bedzie sie mialo jakis staly/powtorny kontakt! tylko druga karta sim i 'domowki' z roksa.pl/odloty.pl. te laski nigdy nie zatesknia, nigdy cie nie polubia, nigdy nie oddzwonia nie napisza smsa. nie ma lepszego sposobu. ja mam juz z 50-60 takich 'skokow' na koncie i zadnej wpadki. a i zona ma spokoj bo nic od niej nie chce.

Gość gość
Tylko po co ci żona jak nic od niej nie chcesz?

Gość gość
"Warto czasem facetowi odmówić seksu, nawet jeśli ma się ochotę. Choćby po to aby zobaczyć ile ten facet jest wart. Żeby się przekonać ile warta jest jego miłość, czy jest dojrzały. " Co za metody - mam nie kochać się z mężem nawet jak mam ochotę, żeby zobaczyć ile jest mój mąż wart?. Ale po co mam sobie i mezowi odmawiać przyjemności?