Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedystobylo

plaża dla nudystów

Polecane posty

Gość kiedystobylo

Czy w wieku 16 lat mogę pójść na plażę nudystow samemu? Nie beda sie na mnie dziwnie gapic? Nie wezmą mnie za zboka gdy dostane erekcji? (Emocje, nie przyzwyczajenie do nagości) a może ktoś był na plaży nudsytow w podobnym wieku?

Gość gość
ja byłem w twoim wieku tj. 15 ale to bylo w niemczech, polska to siedlisko katolickiego sci-erwa i debili, na polskiej golej plazy widzialem doslownie kilkanascie osob srednia wieku 50plus

Gość parka_naturystów
nagie plaże są dla wszystkich bez względu na wiek, płeć, orientacje - tak samo jak plaże tekstylne. Należy się zachowywać tak jak na plaży tekstylnej. W kąpielówkach jak ci stanie i będziesz łazić po plaży też będzie to niemile widziane. A na nagiej plaży będzie to odebrane jeszcze bardziej negatywnie. Zasada jest prosta - erekcji nie należy eksponować w miejscu publicznym.

Gość gość
a ja lubię chodzić sama - dwadzieścia + ale mój partner nie ma do tego przekonania i nie ma czasu. Jednak nie ma nic przeciw, mówi że nawet podnieca go to że pokazuję się nago, ale dupcy tylko on. Mój sposób na bezpieczne, przyjemne i swobodne plażowanie nago jest taki - chodzę tylko jak jest dużo osób na plaży naturystów, blisko wody - tam gdzie jest dużo osób i nie jest się ukrytą. Zupełna swoboda - dużo ruchu i nawiązywanie kontaktów. Inna żelazna zasada - z daleka od każdego towarzystwa z alkoholem na plaży. Zawsze biorę jakieś drobne przedmioty do gier - piłkę, ringo rzutki itp. Najbardziej naturalny sposób na nawiązanie niezobowiązującego kontaktu. Lubię też - co krytykują naturyści na forach - biżuterię intymną- np. kolczyk na jednym sutku lub jakąś wyraźnie widoczną ozdobę sromu.