Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hipnoza na tvn

Polecane posty

Gość gość
I ten zniewiescialy glosik... :D

Gość gość
Ściema jak nic.

Gość gość
Program zwałowy:) Grali świetnie i to trzeba im przyznać :) Wolę pośmiać się z tego niż z dennych kabaretów.

Dla mnie nawet 5 min nie bylo smieszne. Przelaczylam, otorzylam oczy ze zdziwienia i przelacztylam na Shreka. Jestem mega chichotka i bardzo lubie sie smiac, ale to mnie pokonalo - zenujace. Iron majdan pewnie tez bedzie klapa totalna!

I w ogole byl tam chyba koles z jakiegos paradokuentu czy cos, bo jakas znajoma twarz.

Gość gość
Własnie ja tez kojarzyłm tam jednego gościa.. Ściema jak nie wiem. Ten nibi hipnoter pstryk i już hipnoza..co dla kasy ludzie zrobią.

Gość gość
Ściema :) Na yt jest dostępny filmik z jednej z zagranicznych edycji (dokładnie ten sam odcinek, te same zadania) i uczestnicy zachowują się identycznie. Mają te same teksty, takie same reakcje. Program porazka. Wytrzymałam 3 minuty i nigdy więcej do niego nie wrócę. Tvn ma ludzi za coraz większych idiotów. Myślałam, że nic już nie pobije programów typu Ukryta prawda, ale się myliłam. Najpierw Fabryka Patriotów a teraz to.

Gość gość
Wydaje mi się, że masowa telewizja traktuje ludzi z co raz większym lekceważeniem. "Głupi naród wszystko łyknie". No cóż, nie doceniają widzów i na tej bucie się poślizgną. Tak samo jak nasza obecna władza. Ja najbardziej nie lubię tych wszystkich polskich komedii romantycznych z ostatnich kilkunastu lat. Żenada. Warszawka to już w ogóle oderwana jest od rzeczywistości.

Gość gość
08:03 dobrze napisane. Człowiek się nie liczy, ja już prawie nie oglądam tv, mam dosyć tego że reklamy są coraz częściej i są coraz dłuższe. Np. Po 3 minutach rozpoczętego serialu jest seria 10 minutowego pasma reklam, następnie około 12-14 minut serialu żeby powtórzyć ciąg reklam a po tych reklamach dosłownie 2 minuty serialu. Ma to sens? Już mi się nie chce oglądać. Zniechęca to mocno...

Gość gość
dawno juz nie ogladam tv , nie mam nawet odbiornika w domu , mam dwa komputery stacjonarne z duzymi ekranami i 2 ipady , oglad netflixa , i kilka innych kanalow z wiadomosciami i jakimis fajnymi filmami , to wszystko i wszystkim polecam

Gość gość
29:59 no właśnie tego gościa widziałam w innym programie. Taa on i wstydliwa nagość, jak to striptizer jest. x właśnie ta osoba występowała w programie Damy i Wieśniaczki bodajże i w programie Ex na plazy.. kilka pierwszych minut wyglądało prawdziwie ale dalej było coraz bardziej zenujące.. moze i hipnoza istnieje ale to na pewno nie bylo to.. wiecej tego nie wlącze

Gość gość
Program robiony przez idiotow, z udzialem idiotow i chyba tylko dla idiotow... Uwaga hipnotyzuje! Pstryk! Filip zjada gowno z d**y uczestnikow, uczestnicy zjadaja z Filipa. Jaka ludzka szmata bez godnosci trzeba byc by sie tak upodlic za pare srebrnikow. Dno...

Gość gość
Jak chcecie spróbować prawdziwej hipnozy, a nie scenicznej, to polecam sobie zobaczyć nagrania Hipnosencja (w google znajdziecie info o projekcie). http://forumnauka.pl/ogolnie/hipnoza-w-tvn-opinie/ a tutaj też można wypowiedzieć się o temacie.

Gość gość
gość 2018.03.04 29:59 no właśnie tego gościa widziałam w innym programie. Taa on i wstydliwa nagość, jak to striptizer jest. x właśnie ta osoba występowała w programie Damy i Wieśniaczki bodajże i w programie Ex na plazy.. kilka pierwszych minut wyglądało prawdziwie ale dalej było coraz bardziej zenujące.. moze i hipnoza istnieje ale to na pewno nie bylo to.. wiecej tego nie wlącze xx Dołożę "Gry Małżeńskie". Widać ten ... pcha się wszędzie, gdzie się da.

Gość gość
Ten niby Maciek z wczorajszego programu to też już brał udział w "apetyt na miłość" żenada ..kto to wymyślił?to nie jest śmieszne to jest żałosne.

Gość gość
...bo to są aktorzy :) Chodzą po tych wszystkich programikach i GRAJĄ :P Hipnoza jak dla mnie i dla całej mojej rodziny - ŻENADA! Wczoraj nawet włączyłam dla jaj, ale mąż odrazu nerwy i "ooo nie! wyłącz to" Hhahahhahahhahah

Gość gość
A ten starszy facet byl w programie na tvn style ,,pierwsza randka,,czy jakoś tak, pamietam ze to był program o gotowaniu i randce