Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada podrywać kogoś na wyższym stanowisku?

Polecane posty

Gość gość

Czy to niebezpieczne

Gość gość
Ja tam podrywałem szefową w pracy bo była taka strzała, że nigdy nie pamiętał co mówiła na spotkaniach bo myślami byłem gdzie indziej :D

Gość gość
I co jak wyszło bo ja też próbowałem i bylo ok do czasu. A teraz nie wiem czy zaryzykować bo z tamtej roboty wylecialen

Gość Carycka
Nie wypada! Gdzie robotajesz tam nie ruch/ajesz

Gość gość
Durne pytanie ...Oczywiscie...czas pokaze co daLEJ. zYCZE POWODZENIA

Gość gość
Nawiazujac do poprzedniej wypowiedzi/ patrze przez pryzmat miejsca gdzie mieszkam. To EU. W PL. bo to nadal durne i zasciankowe PL. moze byc ze gosc zachowa sie jak cham...aLE TO W pl NIE JEST NOVUM. Podryw w moim srodowisku/duza firma/ nie ma znamion niepoprawnosci o ile jest w ramach kulturyzmu/hihi/ i poza pracy/ Sygnal w pracy/jestem zafascynowana , uwazam za beee., i w normalnym swiecie kosztowalby cie.../ale niestety w PL. kozy chodza tylem. MarySia

Gość gość
To ja MarySia...sorry a bledy / lata...robia swoje/hejterom bezjezykowym swojakom dzieki/ dodam,ze nawet, iz ze zwyklej przyzwoitosci powinnas rozdzielic prace a prive. Jest wiele sposobow na kontakt poza...troche inwencji. Poza tym milosc to nie przywileje...pzdr.,

Gość gość
Carycka dziś Ciezko bo klawiatura nie pl ale ..Obywatelka , w sumie zabawnie ,z zacieciem na porostolinijną napisała"Nie wypada! Gdzie robotajesz tam nie ruch/ajesz" O Pani, niby racja jest po Twojej stronie jednakze serce po lewej,. a powaznie';w sumie masz racje jednak o ile nie jest to sex za stanowisko ...to ok. Gorsze jezeli ma to zwiazek z korzysciami w pracy. Tym pogardzam . Pan, jako pan/ tzn facet/Pozdrawiam

Gość gość
Carycka dziś A gdzie Carycka pomieszkuje ? Pytanie nieretoryczne///facet z 22.52 nie wnikam w szczegoly/miasto/ Dobranocki mowia klocki jednak rzadko chodza spac/ Carycka hmmm brak mi odpowiednika;)

Gość gość
Carycka dziś Jezeli nie spisz , sklec kilka slow

Gość gość
Mniemam, ze wiekszosc nie ma zielonego pojecia, co wypada, a co nie...Rodzice Was nie uswiadamiali??? To nieodpowiedzialni rodzice.To ich blad . To, o czym pisze autorka jest prostrze , niz drut na moim plocie. Jednak osóbka nie nauczona w mlodosci jest nijaka w tym temacie. Co oznacza, ze wiekszosc z was powino mniej na szajsbuka klikac a wiecej interesowac sie realem. Kretynow swiat ma wielu...Wygladanie jak klon kolezanki, tez jest smieszne...a podryw na poze - tym bardziej. Co oznacza w/g autorki w wymiarowym podtekscie podryw?.... to danie szefowi du...puy czy uzyskanie wygodniejszej pozycji w pracy?/ Widac , ze tylko to .. Zauroczenie funkcja. Temat dnia, nic wiecej. Szef Firmy we NL.

Gość gość
Bardzo mi się ktoś podoba ale czy można kogoś na niższym stanowisku traktować poważnie?? :(