Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rybi zapach z pochwy mam dosc

Polecane posty

Gość gość

Mimo regularnej higieny.Myje sie rano, ok 16 oraz wieczorem.To po 2-3 h czuc zapach ryby.Bylam z tym u lekarza, zbadal mnie ale nie mam zadnej infekcji.Co to moze byc>?

Gość gość
Lekarz mogl sie pomylic, moze czegos nie zauwazyl. To NIE jest normalny zapach. Swiadczy o chorobie.

Gość gość
Nic mnie nie swedzi nie piecze,zadnych uplawow, bialych czyzielonych.Tylko normlane przezroczysty sluz. A czy moze tez byc wina tego ze mam problemy z nietrzymaniem moczu.?I stad sie to bierze?

Gość gość
Zmień bieliznę na bawełnianą. Zrezygnuj z obcisłych spodni, rajtuz, itp.

Gość gość
a moze przez to ze non stop nosze wkladki?

Gość gość
Może Też to mam okropnosc

Gość gość
Może za często się myjesz? Wypłukujesz te "dobre bakterie" i może stąd ten zapach? Postaraj myć się rano i wieczorem. Ja np. myję się tylko wieczorem, no chyba że mam okres, to rano i wieczorem.

Gość gość
musze sie czesto myc bo mam problemy z popuszczaniem moczu..Wkladka za kazdym razem mokra.

Gość gość
A jak często uprawiasz seks? Bo taki zapach może być od spermy.

Gość gość
Rzadko moze 2 razy w miesiacu.Akurat moj facet jestczysty i zadbany.Nie pije nie pali.Wiec jego sperma nie smierdzi.neutralny zapach.

Gość gość
Nie rozumiesz, więc wyjaśnię. Sperma twojego faceta może pachnieć fiołkami, ale jak się zacznie rozkładać w twoim ciele, bo jednak nie wypływa w całości od razu, to je/bie rybskiem z kilometra. Mówisz, że nie trzymasz moczu, to może wypadałoby coś z tym zrobić?

Gość gość
ale nie robi w mnie do konca tylko w gumce.

Gość gość
22:23 ty flejo i BRUDASie. Ohydztwo, porzygalam się. W okres myjesz się 2 x dziennie, wow... Smród od ciebie musi walić niezły. A normalnie 1x dziennie.... Nie mogę pojąć jak się BRUDASie uchowałas. I napisz jeszcze ze pachniesz. Takie jak Ty to obleśne BRUDASice, nienawidzę takich Do autorki:nawyków nie zmieniaj, 3 x dzienne podmywanie to konieczność. Poszłabym do innego gina.Zapach z czystej pochwy jest neutralny. Myślę że tu główna winę ponosi posikiwanie! Po 3 h krople moczu na bieliźnie cuchną. Należałoby zrobić badania, cytologia i zapytac gina co z tym posikiwaniem zrobić

Gość gość
Zacznij myc sie w srodku,uzywaj do tego samej wody.

Gość gość
6:24 powalilo cie kretynko do reszty??????

Gość gość
Nawet na noc zkladam majtki i wkladke.Wstalam i wkladka cala mokra od moczu.Mam dosc.Bylam juz z tym u lekarza mysle ze to po porodzie mi sie porobilo z tym popuszczaniem moczu.

Gość gość
Psychol, żadna kobieta tak nie ma. A ten smród to zakażenie bakteryjne. Tylko antybiotyk dobie z nim poradzi. Wiem bo bardzo często zmieniam partnerów seksuslnych i mam to z pięć razy w roku.

Gość gość
gość wczoraj ale nie robi w mnie do konca tylko w gumce. x Ty jesteś taka głupia, czy udajesz? Jeśli piszesz mi, że seks uprawiasz 2 razy w miesiącu, to dla mnie to logiczne, że stały smród z pochwy nie pochodzi od spermy. Do sexshopu i kupić kulki do ćwiczeń mięśni kegla. Uzbierać ok 5 tys na zabieg laserowy, który wzmacnia mięśnie. Oczyścić nerki i wzmocnić pęcherz. Zapalenie pęcherza też sprawia, ze popuszcza się mocz. Możesz zapytać ginekologa, czy zakwalifikuje cię do podciągnięcia macicy, ale po tym zabiegu nie wolno zachodzić w ciążę. Teraz tak, rano jak wstaniesz i pójdziesz się odlać, sprawdź, czy mocz ci cuchnie. Jeśli ma intensywny zapach, to może znaczyć, ze j***esz też od moczu. A jeśli jest znośnie, to przyczyna jest w pochwie. To, że gin nic nie stwierdził, nie oznacza, że nic nie ma. Zmień prezerwatywy na inne. Prawda jest taka, że wszystko ma wpływ, a prawdopodobnie masz zasyfiony toksynami organizm.

Gość gość
To normalne, że kobiety tam mają brzydki zapach. Mocz, pot.. - nie da rady, żeby pachniało.

Gość gość
Już nie przesadzajcie.

Gość gość
uzywamy diurex classic.

Gość gość
Zmieniasz co chwile nowe kootasy to nic dziwnego.

Gość gość
dziś a faceci k***a pachną fiołkami.....

Gość gość h j kk
Podstawa to wymaz z pochwy (nie tylko cytologia) na bakterie i wymaz z cewki moczowej. Tam juz wyjdzie co jest nie tak. Gin nie ma w oczach mikroskopu wiec ch)uja sie zna!

Gość gość
ale robilam ostatnio badanie moczu i wymaz tez wszsytko jest ok.

Gość gość
a faceci gadają ze to od nas wali rybą, tymczasem to od nich wali....

Gość gość
mam to samo tzn przeleczona jestem na inf intymne , setki razy robiłam wymaz z antybiogramem nigdy nic mi nie wyszlo a capie tam na dole. Najbardziej wtedy jak zjem rybe... nawet mocz mi smierdzi ryba :( W tym tyg znowu ide do gin bo mam grzybice pochwy, swędzi i piecze jak cholera :(

Gość gość
To całkowicie normalne i naturalne. Obecnie u 99% kobiet krocze śmierci rybą. Nie ma w tym nic dziwnego ani podejrzanego :)

Gość gość
dziś weź się palnij w pusty łeb, pewnie to pisała facet, jak tobie większość zycia wali śledziem to nie znaczy ze to normalne, przez takie brudasy jak ty są takie opinie...

Gość gość
18.26 jakie brudasy ? :( Myje się rano i wieczorem pl do higieny intymnej .