Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiadomo już, kto będzie reprezentował nasz kraj na tegorocznej Eurowizji?

Polecane posty

Gość gość

Niestety, nie mogłam obejrzeć, a jestem ciekawa. Jak zaprezentował się, Waszym zdaniem, ten, kto będzie reprezentował Polskę?

Gość gość
Duet Beata Kozidrak i Majka Jeżowska

Gość gość
Gromee i Lukas Meijer - "Light me up".

Gość gość
nie znam tego zespołu tylko piosenkę często w radiu słyszałam, czy to są Polacy?

Gość gość
Produkcja jak najbardziej ok na światowym poziomie, nie jest kiczowata, ale sam kawałek moim zdaniem szału nie robi, melodia średnio wpada w ucho. Utwór Gromiego "Withou you" według mnie lepszy. Ja osobiście głosowałam na Martę Gałuszyńską, bo uważam, że kawałek bardziej wpada w ucho, a też jest dobrze zrobiony.

Gość gość
Ja osobiście głosowałam na Martę Gałuszyńską" - Gałuszewską oczywiście. :P

Gość gość
Gałuszewska ta od Szpaka ?

Gość gość
Rozwalają mnie ludzie, którzy pytają się o coś, co łatwo można znaleźć w internecie.

Gość gość
14:01, w internecie można znaleźć odpowiedzi na 90% zadawanych pytań, które codziennie pojawiają się na tym forum, a które są po stokroć kulturalniejsze, niż te tutaj, a przynajmniej - w większości. Po to jest forum, by pytać. W internecie jest masa tematów o zdradach lub przepisach kulinarnych, wszyscy piszą w podobnym tonie, a jednak - chcą też uzyskać odpowiedzi na forach, stąd z nich korzystają. A poza tym, zauważ, że Autorka zadała też drugie pytanie: chciała poznać naszą opinię o wykonaniu tej piosenki. Więc - nie tylko chodziło jej o wiedzę z G....., ale i prywatne opinie. Więc ja odpowiem. Tak, Gromee, to Polak, natomiast o tym drugim wykonawcy słyszę po raz pierwszy. Piosenka wpada w ucho, ma chwytliwy refren oraz melodię. Nad tekstem się nie skupiałam. Jeśli Lukas dobrze przećwiczy swój wokal, bo były momenty, że nie było go słychać, a jego głos się męczył, to mamy szansę na wysoki wynik, ponieważ, wydaje mi się, Eurowizja lubi skoczne oraz zapadające w pamięc***iosenki. To dobry kawałek na imprezy.

Gość gość
Polska występuje w czwartek.

Gość gość
Trzymam kciuki, by Polska znalazła się w sobotnim finale! <3

Gość gość
Wielka szkoda, że znaleźliśmy się poza finałem... Sobota nie będzie nasza, niestety...