Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wolą być same bo

Polecane posty

Gość gość

Facetom sie w döpach poprzewracało. W sumie to ludziom. Takie mamy czasy. A wy jak myślicie?

Gość gość
Myślę że nie każdy poznaje kogoś odpowiedniego więc są sami. Po co się ładować w coś co nie pasuje w stu procentach? Chyba tylko po to żeby opisywać swoją chüjnie na kafe.. A to że się ludziom w d****h poprzewracalo to już inna kwestia. Kobiet też to dotyczy.

Gość gość
a po co facet ? może na początku znajomości jest fajnie powiedzmy 2 miesiące a potem lipa

Gość gość
Nie no nie przesadzaj, fajnie jest tak do dwóch lat.

Gość gość
Kobieta woli być sama jak dobrze zarabia i ma kasę, jeśli zarobi najniższą krajową lub bezrobotna to jej celem życiowym jest mieć męża.

Gość gość
kobiety wolą być same bo co noc mogą być z kim innym

Gość gość
zadna któ¶a jest sama nie jest sama z wyboru. co najwyżej przestałły sie zwinić za samotność i im sie wydaje ze to ich wybór. ja jestem sam bo jestem brzydki. nikogo juz nie szukam chwaale sie na kafe ze wole być sam ale tylko dlatego wole ze mam dosyć cierpienia związanego z zaliczaniem mnie z braku laku i porzucaniem. związku z tego nie będzie więc wole nie szukac szczęscia bo go nie znajde. ciężko to nazwac wyborem. jakbym sie na mnie rzucały jak cień na rowa w doopie a ja bym nie zaliczał to mógłbym powiedziec ze wole byc sam

Gość gość
Tak te z kasą, a inne jak już mają kasiastego męża to zachodzą w ciążę a potem doprowadzają do rozwodu, są wolne, mają kasę od ex męża i innego faceta co noc.

Gość gość
zdarzały sie niepiekne które mnie urzekły czyms i mi sie zaczeły podobac niestety ja ich niczym nie urzekłam i sie zresztą średnio starałem. zresztą 40 na karku pół zycia przepitego średnio sie zdąrzyłem uzleznić od kobiet. raz sie zakochałem ale okazało sie ze to żart to sie odkochałem a przynajmniej mam taką nadzieje. aczkolwiek nie do końca moge pojac sklae tego żartu i jego cel w kontekście tej skali. cóz. też mnie to c***j obchodzi nie bede ludziom śmiechu żałował. niech sie cieszą skoro mają takie prymitywne potrzeby. widocznie seks ich już nie zadowala co tez wiele mówi o tym jak szybko sie dewaluje

Gość gość
w związku kobiety są służącymi i nie dostają żadnych pieniędzy za to, a facet zarabia

Gość gość
tutaj pisze nie wiem czemu. chyba dlatego że mnie moteracja wkoorfia wiec ja te·ż ich wkooorfie. zobaczymy kto do czego sie posunie i kto zatriumfuje. zdaje też sobie sprawe mniej wiecej kto stoi za tym forum a ze ne moge se poroochac to postanowiłem roochnąc tego kogoś w dooope

Gość gość
Autorze, ja jestem facetem i tez wole być sam bo każda kobieta mnie raniła

Gość gość
One nie mają innego wyboru i tyle.

Gość gość
niech faceci zostaną gejami i bzykają w d**e innych chłopczyków

Gość gość
proste jak budowa cymbałków

Gość gość
10:21 taa a kobiety lesbijkami, po zmianie plci bym byl lesbą