Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miał być związek a jest dalej koleżeństwo

Polecane posty

Gość gość

Facet mówi, że mnie kocha, prawi komplementy ( wszystko na messengerze, bo ustaliliśmy że w pracy będziemy tylko kolegami). Mogę mu ufać i rozmawiamy o wszystkim, jest nawet przystojny ale jak już się gdzieś spotkamy to nie wiem co się z nim dzieje. Boi, wstydzi wziać mnie pod rękę, przytulić, że nie wspomnę o całowaniu. Nie potrafię zrobić tego za niego ale mi tego brakuje. Rozmawialiśmy już o tym i mówi że też chce to robić tylko coś go blokuje. Nie umie tego wytłumaczyć, może to jakiś lęk, strach, nie wiem co mam z tym zrobić

Gość gość
a czy on przypadkiem nie ma żony czy coś bo w takim razie jaki to ma sens ukrywać się w pracy? może przez to ma traumę i boi się że ktoś z roboty was zobaczy albo żonka

Gość gość
Baby wymagają szczerości, autentyczności, a jak facet jest szczery i autentyczny, to znowu problem!!!

Gość gość
Nie jest żonaty. Ma 20 lat a ja 28 i wiek nam nie przeszkadza i sama chciałam żeby się ukrywać w pracy bo ludzie znają mnie głównie od złej strony i nagadali by mu głupot, a ja się zmieniam dla niego i próbuję zapomnieć o przeszłości.

Gość gość
Jaki facet? 20 lat to dzieciuch. Wstydzi sie, ze koledzy pomysla ze chodzi za reke z mamą

Gość gość
Też wydaje mi się że wstydzi się po prostu , ja jak byłem w jego wieku miałem starszą dziewczynę o 9 lat i też tak lipnie publicznie było się spotykać.

Gość gość
Przyszedł do pracy w wakacje jak skończył szkołę i napisał maturę, chodzi zaocznie na studia. Ogólnie miałam nieudane związki z facetami, jeden pił i ćpał a ten jest spokojny, nie poważa nałogów i jest wrażliwy. Pomaga każdemu jeśli może i jest przystojny. A poznaliśmy się lepiej dopiero po kilku miesiącach, bo miałam swoje problemy aż w końcu zaczęłam szukać kogoś komu się wygadam i mnie wesprze. Nie szukałam faceta. Chłopak się potem przyznał że się zakochał a ja później chciałam dzięki niemu spróbować znowu związku ale okazało się że on nie odnajduje się w tym.

Gość gość
Może ty powinnaś zrobić pierwszy krok? Na womenshealth.pl czytałam poradnik na ten temat, może zerknij tam?