Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sarunia7771 co nowego

Polecane posty

Gość gość

Oglądacie?

Gość gość
Czasem oglądam tego wieloryba zeby sie dowartosciowac:-D jesli takie pasztety pokazują sie w sieci bez kompleksòw to ja jestem przy niej prawdziwą barbie a ona no coz roztyla sie strasznie szok

Gość gość
matko to jest dopiero porażka.... okropna , niby zadbana a tłuszcz się trzęsie,

Gość lalkabarbi52254gsd
widocznie nie wszystkie muusza być fit

Gość gość
Leniwa, gruba, alkoholiczka opisalam tę lochę w trzech słowach bo ją znam takze tego ;-)

Gość gość
Po co oglądać sare Ja lubię małe kanały np. Paula4Beauty albo Paulyntv albo Szymkę i super małe kanały co robią makijaże a szczerze mówiąc duże kanały jak sarunia są nie szczerze w momencie kiedy ma film sponsorowany to na Hama wciska produkt widzą i wyłącza komentarze.

Gość Agnieszka

Czego ja nie rozumiem to to że sara deaktywuje komentarze pod filmikami jeżeli siebie akceptuje i jak ona to mówi uwielbia to czemu komentarze są zgaszone? A co do małych youtuberek to ona je może blokuje dlatego że one jej działają na nerwy ...odgapiają od niej wszystko 

Gość Kiki
8 minut temu, Gość Agnieszka napisał:

Czego ja nie rozumiem to to że sara deaktywuje komentarze pod filmikami jeżeli siebie akceptuje i jak ona to mówi uwielbia to czemu komentarze są zgaszone? A co do małych youtuberek to ona je może blokuje dlatego że one jej działają na nerwy ...odgapiają od niej wszystko 

Proszę cię sara właśnie ostatnio zgapia na insta się pokazała dumnie w charakterystycznej fryzurze którąnosi paula4beauty !!śmiech na sali bo sara była kiedyś sympatyczna teraz na starość jej odbija. Niech ona znajdzie swój charakter i swoj własny styl i mię kradnie innym młodszym koleżanką z youtuba. Ja byłam jej widzką teraz na to nie mam ochoty. Oglądanja tego jak sobie sama zaprzecza. 

Gość Rah

Strasznie śmiesznie 

Gość gość

Mi ona się podobała na samym początku 🙂 . Może była trochę plastikowa,ale przynajmniej ładna 🙂 . To co się teraz porobiło z jej twarzą  to jakaś katastrofa 😞 . Wszystko u niej jest za duże .

Gość Hini
Dnia 27.12.2018 o 22:25, Gość gość napisał:

Mi ona się podobała na samym początku 🙂 . Może była trochę plastikowa,ale przynajmniej ładna 🙂 . To co się teraz porobiło z jej twarzą  to jakaś katastrofa 😞 . Wszystko u niej jest za duże .

Sara ma tendencję po prostu do plastiku 

Gość Roksana

Dzis poogladalam jej nowe filmy - wyglada tragedia. Ale to byc moze przez jej problemy rodzinne..mam nadzieje, ze zauwazy vo sie z nia porobilo I sie ogarnie.