Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella63

Poproszę o opinie

Polecane posty

Gość Bella63

Cześć dziewczyny mam 30 lat i proszę was O obiektywna opinie mojej sytuacji otóż od jakiegoś czasu mam nowego szefa działu który nie powiem jest przystojny ma zone dziecko z która sie podobno rozwodzi ale jaka jest prawda nikt tego naprawdę nie wie ... nie powiem facet podoba sie wielu kobietom bo nie dość ze przystojny to jeszcze bardzo inteligentny .... nigdy nie byłam za wykraczanie rekacji szef -pracownica ale w moim przypadku do tego doszło .... zaczęło sie od imprezy firmowej gdzie było podsumowanie roku i czułam ze szef mnie obserwuje zrzuciłam to jednak na karb mojej wyobraźni i uznałam ze wyolbrzymiam wszystko itd .... po jakimś czasie przyszedł do naszego o cos mnie zapytać i zapytał co słychac to odpowiedziałam ze koleżanka co siedzi obok mnie dziś gryzie bo ma zły humor .... to on odpowiedział ze on moze poprzytulać i dobitnie popatrzył sie na mnie a gdy ona wyszła to poprosił mnie abym sprawdziła mu cos na komputerze i położył sobie rękę na moim Ramieniu .... po jakimś czasie piekłam ciasto dla kolegów i koleżanek bez okazyjnie (tak mamy u siebie w firmie ze niejedy krus piecze ciasta i przynosi ) i poczęstowałam tez i szefostwo zaniosłam im do pokoju a mój szef do mnie ze szkoda ze bez okazyjnie ze to np nie urodziny bo myślał ze bedzie przytulanie ..... Pózniej pisaliśmy e maile w sprawie mojego szkolenia bo mam iść na jakieś to mo odpisałam ze na stare lata mnie jeszcze wysyłają i ze Ostatnio Od kolezanki sie dowiedziałam ze na stare lata robię sie marudna i gruba ze patrzeć na mnie nie mozna i ze maja sie zastanowić czy warto mnie wysyłać na szkoleniem oczywiście bylo to w formie zartu a On mi Odpisał następująco .... ja pomimo ze jestem wybitnie wybredny u ciebie chodzbym Nawet chciał nie mógłbym doszukać sie dodatkowych gramów Pisząc wprost gdyby był organiczny konkurs w biurze na najbardziej zgrabna kobietę raczej nie miałabyś konkurencji ..... Proszę napiszcie co o tym wszystkim myślicie z góry dzięki

Gość gość
Podobno :D w grudniu po południu

Gość gość
He he. A do ilu juz tak mowil?

Gość gwoli wyjasnienia
Jestes nastepna naiwna. Bedziesz plakac bo juz sie wkrecilas. To tyle w temacie. To dla mnie nie jest mezczyzna tylko "lizacz"