Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiecykarol89

jak się ubierają 'niemęscy' faceci

Polecane posty

Gość kobiecykarol89

powiedzcie bo nie wiem :P a slyszalem ostatnio od jednego z klientow do fryzjerki w salonie fryzjerskim ze 'teraz sami tacy' i nie rozumiem tego :o

Gość gość
Odwrotnie jak ci męscy :classic_cool: Ale faktem jest że teraz to tragedia jak niektórzy kobiecieją :D kobiecy karolu.

Gość gość
w rurkach chodzą alno z krokiem w kolanach, do tego za mała koszulka aby była obcisła i dobrze eksponowała ich śmieszne mięśnie.

gość dziś ja od zawsze jestem taki, więc jakby...mnie to nie obejmuje? ;) nie skobieciałem bo 'taka jest moda' itd. ;) od urodzenia taki jestem. Nie jestem tez hetero, jak inni tacy, wiec chyba nie zrozumiales/łaś sedna tematu ;) poza tym nie ubieram sie w ten sposob, jestem skromny i nie lubie sie "wyrozniac z tlumu" jakims ekstrawaganckim ubraniem np. jakie podaje takim kolorowym ptaszkom np. Zara, mam dosyc ograniczoną stonowaną garderobę w stosunku do innych facetow, w tym hetero z tego co obserwuje wokol siebie (a mieszkam na wsi), jestem przeciwnikiem fast-fashion i chodze w ubraniach dopoki sie nie zuzyją. Ubieram się bardziej na sportowo, wygodnie, a nie 'modnie', 'trendy', czy jak tam takie geje na to mowią...

Gość gość
To się poprostu odczuwa, i tyle. Kobiece ubrania u facetów to zbyt obcisłe, zamiast spełniać podstawową rolę pełnią rolę jakiejś ozdoby, zbyt kolorowe itp itd.

Gość gość
kobiecykarol89 dziś /.../ wiec chyba nie zrozumiales/łaś sedna tematu oczko.gif oj karol to była tylko niewinna ironia do głupot, bo jeśli pytasz poważnie nie wiedząc i nie widząc! jaka jest różnica w ubiorze czy zachowaniu zniewieściałych panów, to co tu tłumaczyć dorosłemu :/

gość dziś Dalej nie rozumiesz i coś sobie imputujesz. Napisalem 'faceci' ubierający się 'niemesko', a nie zachowujący tak, tj. 'zniewiesciali'. To jest zasadnicza roznica. Mowię tu o męskich z zachowania,a kobiecych z ubrania, tak jak heterykach ;) Bo przeciez nie gejach, to jasne, nie to forum i tak, bezsens.

Gość gość
Koszulka jak po młodszym bracie, rurki, chudy, zero mięśni.

Gość gość
kobiecykarol89 dziś ty też dalej nie rozumiesz, bo dla mnie niezrozumiałe jest to jak Ty osoba dorosła możesz nie wiedzieć na czym polega ta różnica w ubiorze niemęskim. Dziecku można by to tłumaczyć, ale osobie 28 letniej? No comment.

Gość gość
poprawka, masz już 29 lat

Gość gość
P********e dzinsy ze ściągaczem a pewność bedziesz mial jak twoja luba zacznie ci ubrania wybierać!!!!

Gość gość
rurki , obcisłe ciuchy , gołe pięty , buciki jakieś śmiesznie niskie i te torebki na jedno ramie hahaha , k***a to jest porażka normalnie.