Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ilu przypadkach kobieta jednak upodabnia się

Polecane posty

Gość gość

w końcu do swojej matki na póżniejsze lata, czy to jest prawdą ?

Gość gość
w 1/3 - do matki w 1/3 - do męża w 1/3 - do swojego psa

Gość gość
Tak, mimo że wiedzą że matka robiła źle to jest dla niej ideałem i chce powielać błędy matki.

Gość gość
W 9 na 10 , transformacja młodej zgrabnej dziewczyny rozpoczyna sięna dobre po 35 roku żacia

Gość gość
Tak, to NORMALNE, bo najwazniejszy wplyw na nas, zarowno na mezczyzn jak i na kobiety, maja geny.

Gość gość
Własnie widzę w realnym życiu , że tak jest .Troche to dziwne bo ta matka nie była zbyt dobrym człowiekiem.Normalnie umysł człowieka nie powinien przyjać takich zachowań , wrecz odwrotnie - nigdy nie tak jak było w domu. Mężczyżni raczej nie mają takich problemów.

Gość gość
Geny są odpowiedzialne za wygląd a nie za zdrowy rozsądek. Matka nigdy nie płaciła rachunkow, miała komorników haha fajnie przecież żyje dobrze ja też nie płacę. To jest chore a spotkałem taki przypadek ale przecież wie że to nie lata 80 i mandat ściągnie komornik 2x większy a nie tak jak kiedyś połowa zaginie w biurokracji.

Gość gość
Jej matka wykorzystywała ja na maxa, jako 10 latka musiała zajmować się domem i rodzeństwem, matka imprezowała. Ubolewa że nie miała dzieciństwa - to samo robi swoim dzieciom.

Gość gość
Kiedyś w mojej ocenie istniał taki poglad , ze to co przezyjemy w dziecinstwie w swoim domu ma kolosalne znaczenie na nasze przyszle zycie.Jezeli wtedy doznamy jakiś przykrości to pozostaje to już na zawsze jak rysa na szkle, która utrudni nam przyszłość .Im więcej pozytywnych przezyć w dziecinstwie tym bardziej szczesliwe nasze póżniejsze życie.

Gość gość
11.44 To strasznie głupie " jak ja nie miałam to ktoś tez nie bedzie miał ' To jak zemsta ?