Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Madki

Polecane posty

Gość gość
Nosiło się pieski w torebkach, jest 500+ więc czas na dzieci, jak ta moda się zmienia

Gość gość
Może by tak w słownik zainwestować? poduczyć się trochę, żeby pisać w rodzimym języku bez koszmarnych błędów?

Gość gość
Madki to nie matki. A słownik mam Nawet kilka.

Gość gość
Ja nie wiem skąd ta tendencja do wymyślania sobie nowych słówek?tutaj to aż razi, tego się czytać nie chce, tak usiłujcie być oryginalne przy czym obrażać innych ludzi, wypowiadać się o nich w drwiący wręcz poniżajacy sposób. Tego nie rozumiem, jak tak można?

Gość gość
Jeśli tak cię to razi i oślepia to w jakim celu tu wlazlas? Te kobiety same się ośmieszaja publicznie więc zluzuj majty. Nie widzę tu nic oryginalnego.

Gość gość
Autorko nie chcesz tak czasem się wypisać z klubu wtórnych analfabetek? Zobaczyłaś kołyskę z której się tam nabijają, a która niekoniecznie jest pomysłem jakiejś madki, a nie zauważyłaś krytyki na temat męczenia zwierząt itp? A tak w ogóle możesz w końcu skończyć z tymi madkami?

Gość gość
Chyba jesteś jedną z nich. Tu rzecz wcale w kolysce nie jest która mi się podoba. Ale czego ja się spodziewalam...nie pasuje to tam są drzwi. Nic na siłę.

Gość gość
gość dziś Jeśli tak cię to razi i oślepia to w jakim celu tu wlazlas? Te kobiety same się ośmieszaja publicznie więc zluzuj majty. Nie widzę tu nic oryginalnego. x Bo ją tak oślepiło, że jej myszka omsknęła. Lepiej ci?

Gość gość
Skad wiesz, ze ten kosz umiescila matka?Sprzedawac moze ktokolwiek. Zreszta, co to ma za znaczenie, rownie wiele jest analfabetek kobiet co męzczyzn, w tym matek i nie - matek.

Gość gość
Nie bo mi i tak dobrze było. Co za baby. Odpuszczam mój własny temat bo nie cierpię sztywniar. Miłego dnia.

Gość gość
Nie jestem sztywniarą i ok, byłoby to zabawne gdyby mialo faktycznie zwiazek z mentalnoscią matek. Jestem matką ( i ateistką :) odróżniam Judasza od Mojzesza , jak pewnie wiekszosc rozgarnietych ludzi (plec bez znaczenia).

Gość gość
OJP kobieto matki nie MA---D----KI do szkoły debile i analfabeci :-o

Gość gość
Ale o co chodzi z tym koszem? Ja dostałam od bratowej po jej synku. Mój spal w nim do 3 miesiąca. Nie wnosiłam wózka na czwarte piętro. Kosz świetnie się sprawdził.

Gość gość
1. autorka pisze maDki , zamiast maTki ironicznie, zeby pokazac ich prymitywizm i niewiedzę 2. Kosz zostal nazwany koszem Judasza, choc powinien byc koszem Mojzesza, jesli juz. Niby 98% wierzacych, a znajomosc Biblii zadna. To tak łopatologicznie.