Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam jakąś szansę?

Polecane posty

Gość gość

Jest pewien chłopak który od dłuższego czasu mi się podobał, jednak jakiś czas temu nie miałam u niego szans. Jednak nadszedł etap, że dużo pracowałam nad sobą, schudłam 10kg, przefarbowałam się, ogólnie wyładniałam. Po prawie roku czasu, kiedy o tym chłopaku zapomniałam, wpadłam na jego profil na jednym z portali społecznościowych, spotkaliśmy się raz i było super. Gadaliśmy i gadaliśmy chociaż moja wymarzona randka skończyła się raptem po 2,5 h. Potem byliśmy umówieni na film itp. Jednak to nie wypaliło. Czułam się okropnie, ale chłopak zrechabilitował się tego samego dnia. Odwiózł mnie bardzo dłuższą drogą i troszkę było pikanterii ale bez przekroczenia granicy. Niby jesteśmy umówieni na przyszły tydzień, ale on odczytuje moje snapy i nie odpowiada.. W ogóle nie gadamy prawie w sieci. Czuje, że on chce mnie po prostu wykorzystać, ale ja chce czegoś więcej, oraz nie chce go sobie odpuszczać. Nie wiem jak do niego dotrzeć. Nie wiem co robię źle... pomóżcie!

Gość gość
Teraz nagle się Toba zainteresował? Widoacznie liczy się dla niego tylko wygląd. Jakoś nie widać by byl zaangażowany w ta znajomość, może jesteś jego czasoumilaczem gdy akurat nie ma innych opcji. Zdystansuj się, nie pisz.