Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość1394

Ból u kobiet przy pierwszym razie i krew

Polecane posty

Gość Gość1394

Prawda czy mit? Czy pierwszy raz to naprawdę taki potworny ból u kobiet i widok krwi? Jestem dziewicą i ta świadomość slutecznie powstrzymuje mnie przed pierwszym razem, obok ryzyka ciąży.

Gość gość
Niech twoj zalozy gume jak cie dobrze nie wypiesci abys byla mokra bedzie bolec musi to robic delikatnie i zalezy od sprzetu

Gość gość
To zależy od budowy narządów partnerów chyba, jedne kobiety boli drugie nie. Ja tez się długo opierała ale widziałam, że wcześniej czy później muszę przez to przejść. mój pierwszy był doświadczonym facetem i najpierw zadbał o o to aby była odpowiednio wilgotna jednak i tak był problem, tak, bolało i to bardzo, odsuwałam się, uciekałam miednicą odruchowo jak napierał na mnie, przez 10-15 minut udało mu się wejść we mnie do połowy, leciały mi łzy ale zagryzłam zęby bo miałam nadzieję, że później będzie łatwo i przyjemnie. Podobno mało go nie udusiłam tak mocno zaciskała ręce na jego szyi:) i do tego kilka razy krzyknęłam ale on wiedział co robić i w tym momencie na chwilę przestawał sie poruszać, dobrze, że trafiłam na doświadczonego. Krwi dużo nie było, kilka kropel na prześcieradle. Cały stosunek trwał bardzo długo, nie wiem ile ale może pół godziny albo i więcej tak się męczyliśmy, on nie mógł dojść bo właściwie nie mógł się we mnie szybko poruszać. dyskomfort przestałam odczuwać dopiero z moim drugim partnerem, tak po roku czasu regularnego współżycia.

Gość gość
Bajki, ja za pierwszym razem pomimo lekkiego pieczenia nic nie czułam. Ruchał mnie tak długo aż poczułam z tego przyjemność i byłam zawiedziona że już skończył.

Gość Reksio43
gość 2018.03.04 ......brawo Ty!!! Ciebie nie bolało to znaczy, że jak ktos mówi, że bolalo to klamie? W sumie to nawet ciekawy punkt widzenia. Powinnas pracować jako dyspozytor pogotowia. Halo pogotowie? Moj moj mąz złamal nogę jak spadł ze schodów na dworcu. I Twoja odpowiedz: bzdura, mój mąz tez chodzil po tych schodach i nic nie zlamał

Gość gość
ja sobie sama przebiłam gdy skończyłam 16 lat i było po kłopocie. Faktycznie trochę krwi było i bolało gdy się "nadziałam" na dildo ale dzięki temu potem gdy już rozpoczęłam współżycie z chłopakiem było fajnie, bez strachu i bólu oraz krwi. Wszystkim dziewczynom polecam aby sobie samodzielnie przebić

Gość gość
Ja tez sama facet mnie podniecil z ktorym pisalam i chcialam sprobowac wzielam dezodorant i zaczelam sobie wsadzac krew leciala bo sie poobcieralam