Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kiedyś narobiliście sobie wstydu?

Polecane posty

Gość gość

Jak poradziliście sobie z poczuciem wstydu? Co je wywołało?

Gość gość
up

Gość gość
Wiele razy :D nie pamiętam. Przelknelam i żyłam dalej

Gość gość
Tak, do cholery. Źle odczytałam intencje faceta, w którym byłam zakochana, i go pocałowałam. A on mnie odsunął. I kij. Ze wstydem sobie nie poradziłam, do teraz jest mi głupio.

Gość gość
a ja wyszłam kiedyś na puszczalska i nie moge sobie tego darowac, bo byłam młoda i naiwna. NIC nie zaszło, ale inni myśleli, ze sie puściłam z przypadkowym. A tylko się smiałam, rozmawiałam i kawałek się z nim przeszłam i tyle, inni myśleli, ze idziemy się kochać. Byłam tak młod ai niedoświadczona, ze nie wiedziałam, że to tak będzie wygladało, wyobrazacie sobie? Nie mam z nikim z tych ludzki do czynienia dzisiaj, ale jak sobie przypomne, a było to prawie 10 lat temu, to mi krew twarz zalewa;-/ słabe story, co? Jak mozna nie wiedziec, ze takie rzeczy tak s odbierane? No a ja byłam niewinna, naiwna i nie wiedziałam, ze to tak wyglada...;-/ cud, że koleś był normalny, bo mógl mnie na tej plazy zgwałcići utopić;-/ więcej szczęscia niz rozumu, a wstydu od cholery...;-(

Gość gość
up

Gość gość
gość dziś ja miałam podobnie, tylko nie byłam aż taka młoda wtedy bo 30-ke na karku. Po imprezie pojechałam z kolegą do niego, ale spałam w pokoju u jego siostry a on w drugim. Wszyscy myśleli ze sie 'przespaliśmy' a jak to zdementowaliśmy to i tak nikt nie uwierzył, tylko sie głupio śmiali

Gość gość
aha, byłam na tyle dojrzała ze nie było to powodem do wstydu dla mnie. Olałam to, zwłaszcza że niektóre widac było ze mi zazdrosciły bo niezłe ciacho z tego kolegi

Gość gość
pocieszyłaś mnei! dzieki! kurde...a ja tyle lat przeżywam;-p

Gość hagne
Ja często. Najgorsze błedy popełniłam jak byłam pod wpływem alkoholu i kompletnie nie wiedziałam co robię. Ale jak sięgam pamięciom, to często miałam w sobie takie poczucie wstydu, że ktoś na mnie patrzy, albo jak odpowiadałam przed klasą, często sie czerwieniłam, wstydziłam się siebie. Podobno trzeba pozwolić sobie całkowicie na uczucie wstydu, całym sobą, czuć się tak jak się czujesz, po jakimś czasie, uczucie wstydu przemija, bo świadomość zmienia fałszywe postrzeganie siebie w bardziej prawdziwe i zdrowe. Pozdrawiam.

Gość gość
no i widzisz, tego mi brakuje- Ty masz luz, a ja się przejmuję, muszę wziąc przyklad z Ciebie;-*

Gość gość
Tak ,kiedys waliłem konia w krzakach nad wodą i zobaczyła mnie mloda niunia co sie poszla odlać w te same krzaki a opalala sie z kumpelami ze 20metrow dalej,ale mialy ubaw:-P

Gość Tomasz Kwachu
Tak, przyznałem się że mi staje na widok dzieci. Mogłem się nie przyznawać.

Gość gość
Pluję na ciebie ty pedofilski wieprzu.