Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mu odbić byłą żeby wróciła?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Otoz mam 19 lat i niedawno rozstałem się z dziewczyną. Byliśmy razem od czasów gimnazjum, tak więc razem wiele przeżyliśmy i jest ona dla mnie bardzo ważną osobą. Niestety przez jakieś pół roku zaniedbałem ją, ona odeszła do innego z którym jest do dzis. Wielkie załamanie z mojej strony widząc że ona odeszła. Dziewczyna która kocham nad życie, próbowałem ją odzyskać ale za każdym razem mówiła że ona nie chce mnie bo zj***lem i ona ma teraz kogoś kto ją docenia i troszczy się o nią. Nie odzywaliśmy się jakies półtora miesiąca, no ale zaczęliśmy się odzywać, co u nas czy coś się zmieniło. Zapytałem ją czy jest teraz szczęśliwa z nim, odpowiedziała że tak. Przez jakieś dwa tygodnie pisaliśmy ze soba aż się spotkaliśmy. Powiedziała mi że w jej związku brakuje czegoś, czegoś co u nas miała pod dostatkiem i nie potrafi tego opisać. Mówiła mi że wrócilo jej uczucie do mnie ale również kocha swojego obecnego chłopaka i nie chcę go ranić. Spotykaliśmy się jeszcze parę razy i zaczęło się od pocałunku a skończyło na wiadomo czym. Zdradziła go ze mną bo nadal mnie kocha ale nie chcę wrócić do mnie bo go zrani. I oczywiście ja ją kocham calym sercem i chcę ją odzyskać bo wiem co ona dla mnie znaczy. Tylko nie wiem jak, spotkamy się co tydzień albo co dwa. I czuję się przy niej najlepiej na świecie. Pomóżcie bo nie wiem jak ją przekonać do siebie.

Gość gość
Idź se piłkę poodbijaj.

Gość gość
Takie życie chłopie! Nic nie zrobisz jak ona nie zechce.Niekiedy zaczynamy doceniać coś,kiedy to stracimy!