Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wy sie nie lubicie

Polecane posty

Korekty, korektami. Ale znowu zapomnielismy o spisku Wspolniku😴 Dodam jedynie, że interesy z Tobą są niebezpieczne Nieznajomy. Łatwo sie zapomnieć. I co wtedy?:classic_cool:

Właśnie Wspólniczko 😴 Zapomnieliśmy a przecież spisek jest najważniejszy. Musimy się poprawić :classic_cool: Co wtedy? 😴 Nie wiem :-) Po cichu liczę na to, że jak sobie przypomniesz to będzie już za późno żebyś zmieniła zdanie :classic_cool:

Czyli dzialanie w pelni zaplanowane?😴 Szef będzie zadowolny😴 Lubi przygotowanych współpracowników na każdą okoliczność:-) A co będzie jak uznam, że nawet gdy juz za daleko to weszlo, stwierdzę, że jeszcze jest czas na wyjście?😴

Właśnie tak :-) Wszystko zostało dokładnie zaplanowane i jest pod ścisłą kontrolą :classic_cool: Szefa wyrolujemy na końcu :-P Ale o tym nic 😴 Właśnie chciałem Cię poinformować Szanowna Wspólniczko, że to wszystko już weszło 😴 znaczy zaszło za daleko i nie ma już możliwości wyjscia znaczy odwrotu :classic_cool:

Czyli zgarniamy hajs szefa i uciekamy?:classic_cool: I tutaj Cię mam Wspólniku. Mam haczyk na Ciebie;) Od teraz robisz wszystko to, co ja wydam rozkazem:classic_cool: Akceptujesz? Dziękuję za pionformowanie Nieznajomy. Postaram się teraz nie zapominać. Chyba, że sobie przypomnę;)

Oczywiście, że akceptuję :-) Masz mnie w garści, więc nie mam wyboru.. :-( W sumie nie po to dałem Ci haczyk żebym sam musiał myśleć o całej akcji :classic_cool: Więc tak... Ty wydajesz rozkazy a ja robię co zechcesz :-) Później zmiana bo przecież inaczej być nie może 😴 Okaże się, że haczyk był trefny i ja zacznę wydawać rozkazy a Ty będziesz musiała mnie słuchać oraz grzecznie wykonywać moje polecenia :classic_cool: I mam nadzieję, że już o tym zapomniałaś :-) Przypomnę w odpowiednim momencie ;-)

Myślałeś trochę dłużej ode mnie Wspolniku😴 Mam nadzieję, ze spiski będą troszkę szybciej przebiegać?:classic_cool::P Ach! I zamiana rozkazów zacna! Moja pełna akceptacja. Gdzie mam podpisać?😴

I moja pamięć może i jest krótka, ale za to bardz, bardzo dokladna:) Jeszcze nie zapomnialam o tym aby sobie przypomnieć. Tylko nie pamiętam o czym!?😭

Oczywiście, że będzie szybciej ale przecież i tak mamy czas :-P No z tym podpisem to gorzej niestety :-( Tu nic nie jest wieczne 😴 Ale podpisz tu będę pamiętał :classic_cool:

Mamy czas?! Ależ nie, Nieznajomy Panie! Wróg podchodzi coraz bliżej! Sięga dłonią coraz niżej! Już mi dłoń na brzuch kladzie powoli! Zaraz będę w jego niewoli😭 Podpisuję! Szybko i zamaszycie! Nie ma czasu, na to aby czas mieć Nieznajomy:-( Musimy walczyć na rozkazy! Bo noc nam spier/doli😴

Prze-pra-szam! Zapomniałam o czym myślałam w powyższym poście. Udaj, że go nie ma😴 Juz podpisalam. O tu.;)

Dziwne 😴 Myslałem, że wróg już całkiem kaput :-P Ale skoro nadal atakuje to sie weźmie i czymś go poszczuje 😴 Więc nie martw się o Pani, jam Cię uratuje :classic_cool: A jeśli nam noc spier‪doli 😴 to w dzień będziem hulać do woli :classic_cool:

Tak. Bardzo podobne mamy podpisy. Takie "wspólnikowe"😴 Mówisz, ze jutro tez możemy ukladac plan niecny aż sie zapomnimy po raz kolejny?😴

Możemy ale tylko w myślach naszych 😴 Spisać i zapominać możemy dopiero wtedy gdy się spotkamy a nie wiemy kiedy to nastąpi :-( Dzień coraz dłuższy to czasu mniej 😴

To nic!:-) z pierogami poczekam do piątku (w myslach). A spiski i zapiski są za długie na tak krótką noc Nieznajomy.:-) Spotkanie w myslach? Kolega się zapędzil 😴;)

Ok :-) W piątek postaram się wpaść na te pierogi 😴 A spiski i zapiski to faktycznie raczej kilka dni i nocy Sami ;-) Coś wymyślimy :classic_cool: Chodziło mi o to, że plan możemy układać w myślach bo w tygodniu mnie tu nie będzie, no chyba, że późnym wieczorem.

Spisek jest taki Wspolniku😴 Zbieramy i ukladamy mysli. Ty -sobie, ja -sobie. Następnie je ładnie połączymy, wprowadzony korekty.Ok?:) Jedno jest pewne. Rozkazy, krzyki i chwilowa cisza są wymagane. Łazienkę opuscilismy. Tam bedzie kolejne zebranie😴 .....na marginesie, cos mi z tą łazienką ostatnio odwala😴 Popraw mnie, jak znowu do niej wrócę.

Gość gość
Nie lubimy sie bo ona ma coś z głową a ja nie toleruję jej ciągłych humorków. Niestety bywamy w tych samych miejscach, unikam jak mogę..

Oki :-) Tak będzie Wspólniczko 😴 Zaczniemy od rozkazów, później krzyki a na końcu chwilowa cisza. W ramach przerwy na zebranie myśli 😴 A wcześniej zebranie w łazience i tajne rozmowy zagłuszone strumieniem wody... z prysznica :classic_cool: Spoko :-) Jak wrócisz to Cię poprawię ;-)

Wszystko zapisalam Nieznajomy:-) Przypomnę, przy kolejnym spotkaniu. Uważaj więc.:-) Dobranoc;) Pobudka o 5::00:-( Czas na powrót do łóżka.. Dzięki za ciekawą "współpracę" Edit: polecam się. Na zaś;)

Będę uważał Sami :-) Ja również dziękuję za ciekawą współpracę i już myślę o tym.. Na zaś 😴 Jutro najgorszy dzień tygodnia... bo do weekendu daleko :-( Dobranoc 🖐️ :-)

Gość GośćHera
Coś w tym jest bo w czasie gdy tutaj pisałam byłam przez wielu bardzo lubiana , a inni mnie nie lubili a nawet nienawidzili ;)

Gość gość
gość mid wczoraj Myślę, że np. dlatego, że się nie znamy usmiech.gif Jak lubić kogoś, kogo się nie zna? Przeczysz sobie. :-D:-D:-D Kto jak kto, ale Ty dumber możesz być wzorowym przykładem, jak to się o kimś nieznanym opowieści z d**y tworzy.

Gość gość
Wiemy haja. ;)