Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka proponuje mi wspólny wyjazd do swingersclubu

Polecane posty

Gość gość

Mam 46 lat zawsze bardzo lubiłam seks kochalam się z mężem codziennie na różne sposoby niestety od 2 lat go nie ma mam wprawdzie faceta ale to nie to samo brakuje mi ostrego rzniecia jestem ciagle nabuzowana córka wraz z mężem mieszkaja ze mną zauważyła jaka jestem i parę razy już rozmawialismy na ten temat i wczoraj zaproponowala mi wspolny wyjaxd z nimi do swinngersclubu co myślicie na ten temat dodam że seks i nagość w naszym domu nigdy nie był tematem tabu vorka wie jaki mam potrzeby wie ze razem z mężem też bywalismy w takich klubach ja też wiem że ona też tam już bywala z jednej strony chce jechać s drugiej nie wiem jak to bedxie wyglądać

Gość gość
co ty pieprzysz za farmazony... nie wiesz jak to bedzie wygladac a bywalas juz w takich klubach? holy s**t- co za brednie kim ty jestes wogole-kobietą czy jakims tępym facetem ktory chcial tu zablysnąć z tematem?

Gość gość
Fantasta onanista tak się podjarał swoja historyjka, ze az sie pogubil w watku :D.

Gość gość
Wiem jak tam jest chodzi o to że befzie tam corka i zięć cxytajcie ze zroxumieniem barany tępe myślcie głową z nie główką

Gość gość
Przecież piszesz że w Waszym domu nie ma tematu tabu i na pewno i córkę i zięcia widziałaś już nago to czym się przejmujesz

Gość gość
Do autorki 19.56 to jakiś zboczony kretyn co wszystkich krytykuje na forach i to go podnieca. Tak masz rację ale powinnaś się liczyć z tym że córka może dać tobie męża by cię rżnął z jeczcze innym. Ale osobiste moje zdanie jest ryzyko zakażenia bo jest duży przemiał bez kontroli gdyż zobaczysz go w klubie. Dlatego jak są warunki to lepsza jest orgia w domu gdy brak to w hotelu. Nawet zięć będzie miał większą korzyść z takiego seksualnego spotkania z wcześniej poznanym i ustala się zasady. Jesteś po trójkącie i wymianie partnerów. Lepsza jest wymiana partnerów we własnym lokalu lub hotelu. Co do zerżniecia jestem za bo co jakiś czas kobieta powinna być dobrze zerżnieta wtedy kwitnie.

Gość gość
20:44 - ty za to jesteś tak żałosny, że nawet kretynem nie można cię nazwać.

Gość gość
pewnie że widziałam córkę i zięcia nago ale uprawiać z nimi seks to co innego a myślę że o to chyba chodzi może nie chcą mi tego bezpośrednio zaproponować a w klubie to jakieś przypadkiem dotykanie adrenalina itp

Gość gość
23.25 UDERZ W STÓŁ A NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ .

Gość gość
Gnaj stad bo smierdzisz zbokiem. Jedz sam jak cie wpuszcza ! Ale jak ktoras pani zobaczy tego twojego percelka to koniec kolego. Zostanie ci sie urznac ,walnac kapucyna i kupic bilet na autobus do domu.

Gość gość
A ja bym ci radziła jechać my też kiedyś byliśmy razem a terax się bawimy w ukladzie ja corka zięć mój drugi mąż i jest super zabawa powiem że tak rodzinnie

Gość gość
Też się bawimy ale dużo lepiej jest nie w klubie lecz z wcześniej dopasowanymi facetami w domu lub w hotelu. Jest dużo lepszy nastrój i podniecenie bez skrępowania.

Gość gość
Podniecenie ze skrępowaniem jest dużo silniejsze