Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pobity pies

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny slyszalyscie o pobiciu psa w Chełmży. Zastanawia mnie dlaczego właścicielka psa nie płaci za jego leczenie tylko fundacja.Jej mąż skatowal 4 miesiecznego szczeniaczka.A teraz wypisuje ludziom na fb,że poniosą karę, ponieważ piszą do jej syna na fb rożne rzeczy .Nie rozumiem tylko dlaczego 11 latkowi kazała założyć konto na fb.Moim zdaniem cała rodzina jest patologiczna i powinien tam wkroczyć Ops.

Gość gość
Oby ten debilny chuj poszedł siedzieć na trzy lata. I mam nadzieję, że ktoś mu wp******i.

Gość gość
A znacie rodzinę nie chce mi się wierzyć że To normalna rodzina byla.

Gość gość
Nazwisko oprawcy Bartosz Donarski

Gość gośćOna35
Ja się dzisiaj dowiedziałam o tej tragedii. Czytałam i łzy miałam w oczach. Za każdym razem kiedy czytam takie informacje chce mi się płakać. Jak można coś takiego zrobić 4 miesięcznemu szczeniakowi, przecież to jeszcze dziecko! Taki malec się nie obroni, takie małe zwierzątko trzeba kochać a nie wybijać zęby i łamać kręgosłup! Mam nadzieję, że zanim go policja złapie to ktoś kto go spotka zrobi mu to samo. Żeby tej k****e j*****j też powybijali zęby i żeby robił pod siebie do końca życia, tak jak ten biedny skatowany piesek, który nie trzyma moczu. Czekam z niecierpliwoscią na wiadomość że ktoś go dopadł i zrobił to samo. Obyś s********u skomlał do samej śmierci!

Gość gość
Znam ich siedzą w Ops.Ona wiecznie w ciąży. Brzydka zajechana. Teraz się od razu interesuje rodziną.

Gość gość
Jeżeli pobił psa to dzieci też bił. Żona na pewno wiedziała, a teraz Wielka bohaterka.

Gość gość
Patologiczna rodzina im powinni zabrać te dzieci a nie żeby oglądały swojego własnego psa we krwi co to za matka z epozwolika na takie coś dzieci maja pewnie traumę jeszcze małe dzieci a konto na fb matka pewnie studiowała w wyższej szkole robienia halasu

Gość gość
Ja to ich kojarzę z osiedla oboje brzydcy zajechani ona wiecznie w ciazy piwko ppieroski

Gość gość
Posiadanie psa to wielka odpowiedzialność. Zwierzak patrzy na ciebie i liczy, że go pogłaskasz, dasz mu jeść czy zabierzesz na spacer. Właściciel jest całym światem dla psa bo decyduje o jego losie. Jak patrzę w oczy mojego psa, jak widzę jego ufność, to czuję tą władzę nad nim dlatego uważam, że ludzie mający kompleks niższości nie powinni mieć zwierząt dlatego że wcześniej czy później wyjdzie z nich chęć dominacji wobec słabszego. Nie każdy może mieć psa.

Gość gość
Ja mam kompleks niższości miałam dużo zwierząt i żadnego nie bilan nie kłam!

Gość gość
Potwierdziły się moje wpisy dzieci były bite przez ojca.Napisali że żona taka bohaterka tylko,gdzie pozwalając na taką patologię.

Gość gość
To samo powinno spotkać tego sku****. Też ktoś powinien spuścić mu takie lanie, że nie umiał aż chodzić.