Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babeczki, potrzebna rada

Polecane posty

Gość gość

Po randce/spotkaniu facet mi powiedział" miło było Ciebie poznać" pocałował w policzek, po czym zaproponował podwiezienie mnie do domu, ale odmówiłam, bo akurat miałam blisko i odpowiedziałam ,że przejdę się. Myslicie,że dałam mu w ten sposób kosza? Czy to on dał mi kosza, nie proponując kolejnego spotkania?Odpowiedziałam mu grzecznie,że mi również i tyle...

Gość gość
kto by to kurde ogarnął, te męskie sygnały:P

Gość gość
Jak juz to on mógł to odebrać jako "kosz" od Ciebie, a następne spotkanie może chciał Ci zaproponować jak byś wysiadała z auta, ale skoro odmówiłas podwózki, to mogło go to przyhamowac do dalszego działania.

Gość gość
Sęk w tym,że to odebrałam grzecznosciowo, bo bez sensu żeby mnie podwoził 500 metrów

Gość gość
Spodziewałam się bardziej zaproponowania kolejnego spotkania, a skoro nic takiego nie padło, to nie chciałam się narzucać i pomyślałam,że przejdę się. Spaliłam?

Gość gość
spaliłaś,facet już miał twoją cipę w ustach,a ty dałaś dupy jak gówniara z gimnazjum i teraz będzie trzeba łechtare trzepać własnor ęcznie

Gość gość
haha, puknij sie w czoło dziecię

Gość gość
on się nie puknie teraz w czoło, czym innym jest zajęty

Gość gość
nie potrzebne tak głupie komentarze jak wyzej, nic nie wnoszą

Gość gość
puknij się sama bo masz powody,nie potrafisz zachować się na randce to idż se do kina na dziennik bridżit dżons,może coś z tego wyniesiesz

Gość gość
ale idiotyzm, zachowałam sie grzecznie i nie chciałam być nachalna, a randka była ok:)

Gość gość
Niepotrzebne ci głupie komentarze, ale sama się zachowałaś głupio, więc gośc ma troche racji. Jak cię facet po randce chce jak dżentelmen odwieźć to się nie odmawia, bo właśnie taka odmowa zakończyła dalszą znajomość.

Gość Carycka
Napisz za 2 dni czy da się wyciągnąć na kawe czy cos w tym rodzaju

Gość gość
ale jak miała blisko to co miała wejść i wyjść z auta? dobrze zrobiłas,jak mu zalezy to się odezwie

Gość gość
gość dziś ? Ty tak na poważnie? zachowałaś się grzecznie i nie chciałas być nachalna. Ile masz lat? Właśnie to było niegrzeczne odmówić odwiezienia, czy w innym wypadku odprowadzenia. I gdzie tu nachalnośc z twojej strony, skoro to on zaproponował. Wyszłaś na feministkę, kobietę "ja sama" i taką co go grzecznie ale spławiła.

Gość gość
nie pisz sama do faceta babo durna !!! w tym momencie już po tobie

Gość gość
Carycka super rada, najpierw spławiła gościa teraz będzie zagadywać jak desperatka

Gość gość
Trzeba było zaproponować żeby cię odprowadził bo bardzo blisko mieszkasz a tak to raczej wziął to za danie kosza.