Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę niezobowiązująco widywać się z chłopskiem

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym się z nim przytulać i rozmawiać i tańczyć. Chciałabym z nim flirtować i czuć jego dotyk. Chciałabym, żebyśmy byli sobie równi. Czy to źle?

Gość gość
ja tak miałam z moim mężem ale mnie zdradzał i wzieliśmy rozwód a teraz on mieszka sobie z konkubiną za ścianą i mam koszmar w domu bo ta baba jęczy jak on ją no wiesz,jestem niewolnicą we własnym domu,a bym chciała przyprowadzić kochanka i sie z nim przytulać no ale mój syn tu jest i mi nie wypada xd

Gość gość
Nie wiem, czy to na serio, czy zartujesz sobie. Ale jeśli to prawda.. tak sie martwisz o swojego syna, a tate już może widzieć z kochanką? Nie możesz sie wyniesc gdzieś,uciec..? Ja na pewno nie wezmę ślubu i nie planuje takiego poważnego związku na razie,bo wiem, ze to nie jest tak, ze pasujemy tylko do jednej osoby i nie chce sie zamykać tylko na jedna. Na około widać nieszczęśliwych ludzi.wszedzie.. a to nieszczęśliwe związki, a to nieszczęśliwe życie. Zawsze sa jakieś wymówki. Wtedy sie zastanawiam, czy ludzie zapomnieli o śmierci? Ze kiedyś będzie ich ostatni dzien i chca tak zawsze byc smutnymi i nie korzystać z zycia. Teraz jest wiele rozwiazan. Mozna nawet swobodnie wyjechać za granicę, gdzie czeka w większości lepsze życie.

Gość gość
Moja wypowiedź wyżej może zabrzmieć jak atak. Ale nie jest ona nim. Nie oceniam cię, bo to twoje życie i nawet cie nie znam i nie znam twojej sytuacji, możliwości. Ale może spróbuj przemyslec to wszystko. Moze gdzieś czeka lepsze życie dla was. Dla ciebie i twojego synka.