Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIERDZENIE PUBLICZNE

Polecane posty

Gość gość

Czy jak pierdzicie np na ulicy czy w sklepie to podnosicie noge do góry ?. Bo ja zawsze.

Gość gość
Ja nie lubie zrzucać na siebie uwagi.. Czasem zdarza mi się potrzeba pierdnięcia w sklepie czy na ulicy, więc staram się to zrobić po cichaczu .zeby nikt nie wiedział że to ja :D

Gość z Polski C
tak się zdarza, że wsiadam do BUSA albo tramwaju lub komunikacji miejskiej i po chwili wyluzowania i zupełnie bez stresu kichnę zdrowo o******cą i duupa jest uradowana, że się pozbyła bąka ale w tym momencie pojawia się problem i ludzie zaczynają krzyczeć , że szambo się wylało , otwórzcie okna, niech motorniczy zatrzyma tramwaj bo guma się pali i takie podobne ale w tym czasie robi się kilka miejsc wolnych i siadam jak Pan i mam głęboko w zadzie, że skarpety moje śmierdzą, zapłaciłem za bilet i jadę do Jędrzejowa a co mnie to obchodzi , że wdychają, jak pierdzę !

Gość gość
skoro męczą Cię takie problemy to może lepiej warto się tym zainteresować na poważnie? Takie rzeczy nie biorą się znikąd i możesz tylko mieć później jakieś gorsze objawy, a co gorsza dopadnie Cię zespół jelita drażliwego a to już jest naprawdę poważna sprawa. Lepiej od razu pomyśl o odpowiednim środku, ja dużo słyszałam o Intesta http://intesta.pl/] ostatnio, to może zapytaj o nią w aptece

Gość brokensaaajd89
nie podnsze nogi.ale jak pierdze to mi sie falują te łałdy w odbycie i jak opadaja to są pofałdowane i dlatego zawsze musze sobie reke wlozyc miedzy posladki i przyklepac te faldy,(złapalam sie juz kilak razy na tym ze robie to niechcacy w miejscach publicznych,raz na uczelni na wykladzie). i tez jak walne pierda w Busie...to j***e jak s*******n i dre sie zeby szybciej jechał przez tą wies,bo ktos tu obronik rozrzucił. i zawsze jak chce mi sie pierdnąc to ide w tlum ludzi ,zeby nie bylo wiadomo kto to...