Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość dorus

borelioza

Polecane posty

Gość gość dorus

jesli ktos choruje na borelioze i chce wyzdrowiec to kupcie sobie ;andrographis,3x3tab, przez tydz,potem co tydz.trzeba zwiekszac o jedna tabletke az do 8 tab.dziennie i ta dawke brac przez 2-3m-ce potem zrobic pare dni przerwy i zaczac brac rdest japonski 3x1tab ziemie okrzemkowa 1dziennie rano na czczo przepis jest na wiaderku ,zrobcie nalewke ze szczeci tzn.0,5 l alko,1torebka szczeci zalac goracym alkoholem i odstawic na 2tyg.codziennie potrzasajac ,po 2tyg,przecedzic i zaczac od 1 lyzeczki na 0,5szkl.wody 2xdziennie do tego trzeba brac vit b compleks,vit c najsilniejsza ,vit .d3najsilniejsza,oregar krople 2x5kropli ja biore z sokiem porzeczkowym ,trzeba brac tez liv.522x1tabl. ale trzeba pamietac ze leki trzeba brac nawet po wyleczeniu ok.2m-cy bo borelioza lubli sie nawracac. ja teraz wiem ze zyje i teraz ratuje to co mi borelioza zniszczyla czyli watrobe,nerki,uklad nerwowy. ta kuracje potwierdzila doktorka Grazyna Adamiak jesli ktos chce do niej nr.tel to sie odezwijcie do mnie bo do niej trzeba sie umawiac na wizyte wiem ze przyjmuje w W-wie, Radom Lublin,ona jest z Lublina bardzo spoko kobietka

Gość gość
wystarczy wejść na forum borelioza i poczytać wpisy Bzyki-bzyklewskiej , ona leczyła się ziołami i podaje dokładne dawki co ile i kiedy stosować . Tu np jest jej dzienny spis ziół i suplementów stosowany w drugim miesiącu leczenia. Rano, 4 tabletki Reseveratrol 4 tabletki Andrographis 4 tabletki Cat's Claw 4 tabletki Sarsapatilla 1 tabletka Optima 2 tabletki Essentiale Forte 2 tabletki Urosept 1 tabletka Tri-Factor 1 tabletka Advanced Inflammation Control (300 mg Stephania tetrandra extract) 1 tabletka Olive Leaf 1 x Puritans Pride WAPŃ (1000 mg), + MAGNEZ (500 mg), + WITAMINA D (400 IU) 1 x NOW FOODS omega 3x6x9 120 mg 1 x NOW FOODS Special Two 1 x Puritans Pride Oil of oregano 1500 mg 1 x czosnek w kapsułkach

Gość gość dorus
nastapila pomylka andrographis zaczyna sie od 3x1tabl. a potem sie zwieksza co tyg.o 1 tabl.dobrze myslalam ale zle napisalam wiec od razu sie poprawiam ale reszte napisalam dobrze i dokladnie. zycze szybkiego powrotu do zdrowia eszystkim chorym na borelioze. Wiem jak sie cierpi. duzo rzeczy nie wolno jesc .Z nabialu tylko jajka i prawdziwe maslo nie margaryne,chleb tylko zytni i maka zytnia podprawia sie zupy i sosy. nie wolno zadnych serow mleka kefirow jogurtow maslanek ciest ciastek slodyczy.Trzeba duzo kapusty kiszonej i ogorkow kiszonych,mieso tylko wolowe a z drobiu kaczka ges indyk zadnych kupnych wedlin bo maja duzo konserwantow ani zadnego jedzenia z puszek. to sa moje doswiadczenia osobiste i o jedzeniu wiem od tej doktorki ciezko bylo sobie odmawiac ale dalam rade i jestem teraz z siebie dumna i szczesliwa teraz jadam juz po malu prawie wszystko oprucz mlecznych rzeczy

Gość gość
A kto kupował uwemba pastilles ze Szwajcarii. Czytalam, że bylica roczna, która jest w ich składzie pomaga zwalczać krętki boreliozy.