Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest pijakiem, ćpunem, egoistą...

Polecane posty

Gość gość

...pali, krętaczy, ma kilka dysfunkcji psychicznych, nic w życiu nie osiągnął, nie ma hajsu, ani niczego praktycznie. Pochodzi z patologicznej rodziny. I, kufa, kocham go!!! W życiu nie zamieniłabym tego cholernika na nikogo innego. I już. Szkoda, że mnie olał.

Gość gość
A co ćpa dobrego?

Gość gość
Skoro nie jest z Tobą to jednak ma odruch serca, nie jest egoista bo nie niszczy Ci życia. Myśl kobieto... Jakby zrobił Ci dziecko to na bank chore bo od cpania i chlania ma rozpie geny a co dziecko jest winne? Zniszczyli byście mu życie. Więc zapomnij.

Gość gość
Nie wiem, nie znam się... ostatnio coś tam o kokainie blubrał.

Gość gość
19:27 Ciężko mi będzie ot tak zapomnieć. Poza tym, o dziecku mówisz... nie, nie ma opcji. Przy chorobach psychicznych całkowicie odpada, aż tak głupia nie jestem. Chciałabym tylko móc poświęcić swoje życie dla niego.

Gość gość
Bosze, idź się dziewczyno leczyć. Zasługujesz na szczęście jak każdy.

Gość gość
Swoją drogą... ''Skoro nie jest z Tobą to jednak ma odruch serca, nie jest egoista bo nie niszczy Ci życia.'' - a ja się raczej zastanawiam, co ze mną jest nie tak, że nawet taki facet mnie nie chciał. Ale ma pecha! Bo nie mam zamiaru tak łatwo z niego zrezygnować. Jeśli myśli, że się mnie pozbędzie, to się myli.

Gość gość
19:32 Moje szczęście jest związane z nim. Bez niego nigdy nie będę szczęśliwa i spełniona. Z nikim. Ani sama. Wiem to.

Gość gość
19.29 poświęcić swoje życie dla faceta, który cię nie kocha? Nie lepiej dzieciom z domów dziecka, opuszczonym zwierzętom, ochronie przyrody, pomocy prześladowanym, itp?

Gość gość
to o Rafale prawda?

Gość gość
19:34 Tym także się zajmuję. Adoptowałam piesa, wspomagam fundacje, pomagam bezpośrednio ludziom... Jestem za bardzo empatyczna, jak na dzisiejsze czasy. Niestety. Być może dlatego czuję taki związek z tym gościem. Bo chcę, by też mógł być szczęśliwy w życiu (nie, nie mylę miłości z chęcią pomocy, zaznaczam)

Gość gość
gość dziś to o Rafale prawda? xx Znałam jednego, ale nie, to nie o niego chodzi ;p

Gość gosc
Dnia 4.03.2018 o 20:39, Gość gość napisał:

gość dziś to o Rafale prawda? xx Znałam jednego, ale nie, to nie o niego chodzi 😜

Rafała S?

Gość gosc
8 godzin temu, Gość gosc napisał:

Rafała S?

Dawid S.

Gość gosc

6 minut temu, Wenom napisał:

już jestem

kto wola degenerata

Ania

no to już

o co chodzi

lezalem spokojnie pod mostem

ale jestem

słucham

o co biega

Gość gość)
4 godziny temu, Wenom napisał:

już jestem

kto wola degenerata

Pijak, ćpun, egoista o szkarłatnym sercu. A, że składasz się głównie z jadu, co z tego. Nie takich człowiek wielbił    😋

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość) napisał:

Pijak, ćpun, egoista o szkarłatnym sercu. A, że składasz się głównie z jadu, co z tego. Nie takich człowiek wielbił    😋

Szkarlatne serce to znak puszczalstwa? Bo egoizm ze szlachetnością nie idą w parze.

Gość gość)
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Szkarlatne serce to znak puszczalstwa? Bo egoizm ze szlachetnością nie idą w parze.

Szkarłatne serce to znaczy bez skazy, chyba?  😕   Egoizm? Przeciwnie. Egoistycznie jestem szlachetna dla Ciebie. Znaczy to nic innego jak: nie dbam o siebie, o swoje widzi mi się a o Twoje. Tylko Twoje. Czyli wyzbywam się swoich pierwotnych potrzeb dla drugiego. Czaisz bazę?   😋

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość) napisał:

Szkarłatne serce to znaczy bez skazy, chyba?  😕   Egoizm? Przeciwnie. Egoistycznie jestem szlachetna dla Ciebie. Znaczy to nic innego jak: nie dbam o siebie, o swoje widzi mi się a o Twoje. Tylko Twoje. Czyli wyzbywam się swoich pierwotnych potrzeb dla drugiego. Czaisz bazę?   😋

Pseudointelektualne bzdety. Egoizm to dbanie o swoje dobro nawet kosztem innego człowieka,  to co opisujesz to zwykła hipokryzja. Szlachetność jest wtedy, gdy dbasz o dobro innego człowieka wbrew swemu dobru, fizycznemu czy psychicznemu lub nie zważając na nie.

Dnia 4.03.2018 o 20:19, Gość gość napisał:

...pali, krętaczy, ma kilka dysfunkcji psychicznych, nic w życiu nie osiągnął, nie ma hajsu, ani niczego praktycznie. Pochodzi z patologicznej rodziny. I, kufa, kocham go!!! W życiu nie zamieniłabym tego cholernika na nikogo innego. I już. Szkoda, że mnie olał.

To chyba dobrze, że się uwolniłaś z bagna?

Gość gość)
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Pseudointelektualne bzdety. Egoizm to dbanie o swoje dobro nawet kosztem innego człowieka,  to co opisujesz to zwykła hipokryzja. Szlachetność jest wtedy, gdy dbasz o dobro innego człowieka wbrew swemu dobru, fizycznemu czy psychicznemu lub nie zważając na nie.

Obawiam się, że nie rozumiesz co miałam na myśli.  😕  Wg Ciebie hipokryzja oraz bzdety wg mnie nie. Ok, Twoja racją jest Twoją i rozumiem, że Ty tak rozumiesz.

A czy możesz mi wytłumaczyć proszę i czy masz na to jakieś badania, że jest tak jak mówisz Ty? Oraz wytłumaczyć skąd to wiesz gdzie leży prawda i kto ją posiada?  

Gość Gisc

Ale nudzicie 

20 godzin temu, Gość gość) napisał:

kolega po fachu

miło spotkać blokersa spod klatki

co mnie wyciąga z nałogu o tej porze?

8 minut temu, Wenom napisał:

kolega po fachu

tu jesteś,..tak też myślałem że cię tu znajdę,poznałem po twarzy 😁co mnie nawiedzasz bez przyczyny ?

28 minut temu, Już Nikt.. napisał:

tu jesteś,..tak też myślałem że cię tu znajdę,poznałem po twarzy 😁co mnie nawiedzasz bez przyczyny ?

się dowiesz w czasie

jak się postaram wyjść z kryzysu

wezme sprawy w rece

Gość gość)
57 minut temu, Wenom napisał:

kolega po fachu

Koleżanka jestem  😕

2 godziny temu, Wenom napisał:

się dowiesz w czasie

jak się postaram wyjść z kryzysu

wezme sprawy w rece

po temacie wnioskuję że kryzys masz większego  kalibru..😉 cóż,wiesz gdzie mnie znaleźć..tylko ściągnij buty przed drzwiami😁

i odpisz koleżance na posta.

Gość Twoja-nadzieja

Też byłam w takim związku, trzeba się uwolnić jak najszybciej z toksycznych relacji!!