Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TV pralnia mózgu

Reklamy mają na celu aby kobiety poczuły się źle ze sobą

Polecane posty

Gość gość
jasne że tak, na tym polega biznes, oraz zyski

Gość gość
To dlatego coraz więcej osób nie ogląda już telewizji a nawet wyrzuca telewizory. Niestety, nawet jak sobie uświadomić, że jestem tak manipulowana przez tv. I nie tylko przez reklamy. To mimo to często nie potrafię wyłączyć telewizora. Przeglądam i przerzucam kanały bezwiednie i bezsensownie. Z tyłu głowy mam gdzieś myśl, że mamy nienasycony głód na rzeczy materialne. Na tony rzeczy! Zazdrościmy ich innym. Czujemy się lepiej gdy je kupimy. Czujemy się gorsze gdy nie mamy co np. Celebrytki czy modelki. Masakra.

Gość gość
Trzeba selekcjonować. Jak się nie ma co robić w życiu to potem tak jest- siedzenie na d***e i bezwiedne oglądanie wszystkiego jak leci.

Gość życie BEZ TV
gość wczoraj TV trzeba się pozbyć, a najlepiej wywalić z domu, bo to pierze mózg i jest nałogiem gorszym niż używki, bo TV manipuluje tobą i mówi że jesteś nic nie wartym śmieciem chyba że kupisz to czy tamto, a kobietom to już wogóle robi wode z mózgu, wieczne zachcianki bez końca, że niby będą szczęśliwe, a tu gòwno prawda. TV to nałóg 99.9%, gorszy niż narkotyki. Ja nie oglądam od ponad 10 lat, dopiero niedawno zacząłem zauważać różne rzeczy których przy ciągłym oglądaniu TV się nie zauważa. Odwyk od TV trwa minumum 5 lat, potem oczy wam się dopiero otworzą, ale warto!!!

Gość gość
Kobiety nie sa tak inteligentne i mozna je wykorzystywac uzywajac umiejetnie emocji.

Gość gość
06:06 I co dalej? Czytać Gościa niedzielnego?? Nie rozśmieszaj człowieku.

Gość gość
życie BEZ TV dziś Z jakiej sekty się urwałeś? :D skoro tak panicznie boisz się tv, to z internetu też musisz niestety zrezygnować, tak samo jak z prasy, biedaku... i koniecznie na ulicę w klapkach na oczach! :D Wyobraź sobie, że jest coś takiego, jak świadome oglądanie telewizji i cedzenie informacji. Tylko idiota zamyka się na ''jedyne słuszne źródło''. Wiedzę czerpie się z różnych źródeł i jeszcze przy tym analizuje i wychwytuje manipulacje poszczególnych środowisk. Twoje, widzę, ładnie Cię już wyprało, skoro powtarzasz jak mantrę ''pozbyć się tv''. Współczuję.

Gość gość
ludzie to pustaki, co gadają w TV to pustaki robią, żałosne