Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zagadała do mnie a ja popatrzalem i wyszedlem

Polecane posty

Gość gość

to dlatego że nie chce by poznala, ze mi się podoba, co ona mogka pomyśleć? masakra co ja narobilem. od tamtej pory nie zwraca na mnie uwagi :( :(

Gość gość
Hahahhaa No jak to co pomyslala ze nie jestes nia zainteresowany wiec teraz nawet jak ty zagadasz to ona z zemsty cie oleje :)

Gość gość
Głupi jesteś ! tak jak ja:( Wieczór, wracam z kumplem , tramwajem z zajęć, tramwaj prawie pusty , stoimy z przodu wagonu i gadamy o zajęciach, kątem oka widzę na samym końcu wagonu śliczną, zgrabną dziewczynę która dziwnie się patrzy w naszą stronę, szukam w pamięci-nie , nigdy nie poznałem tak pięknej dziewczyny, może to kumpla..., dojeżdżamy do przystanku, dziewczyna przechodzi przez cały wagon i podchodzi do wyjścia przy którym stoimy i mówi prosto i ewidentnie do mnie(!) z najpiękniejszym uśmiechem jaki widziałem :"nie poznajesz mnie?" zamurowany na amen zdołałem tylko wydukać:"nie..." , "szkoda" - odpowiedziała , tramwaj się zatrzymał,drzwi się otworzyły, dziewczyna wysiadła a ja stałem zamurowany jak ta ci//pa grochowa😠 do dzisiaj nie wiem kto to był, ale na pewno nikt kogo znałem..., a wystarczyło wysiąść za nią..., do dzisiaj pluję sobie w brodę że tego nie zrobiłem, także zrób wszystko żeby to naprawić, podejdź, zagadaj, powiedz że tak ci się podoba, że jak zagadała do ciebie to cie zamurowało i nie wiedziałeś co powiedzieć, zrób to bo końca życia będziesz pluł sobie w brodę tak jak ja...:(

Gość gość
Autora nie zamurowało. On to zrobił celowo. Chciał by dziewczyna pomyślała, że nie jest nią zainteresowany. Udało mu się. Dodatkowo takim zachowaniem pokazał brak kultury.

Gość gość
Kup kwiatka na dzien kobiet i przepros, powiedz jej, ze cie zamurowalo ;).

Gość gość
w sumie to nic konkretnego wtedy nie powiedziała ale powinienem coś z grzeczności odpowiedzieć a ja jak tchórz spieprzyłem.

Gość gość
Kultury brak!!

Gość gość
zagadaj do niej nastepnym razem, przepros za swoje zachowanie. powiedz ze zle sie poczules i musiales wyjsc.

Gość gość
od tego czasu ze dwa tygodnie minęły to nie będę się teraz tłumaczyć

Gość gość
tak działają piękne i mądre kobiety na mężczyzn

Gość gość
16.29 tak działają piękne kobiety... Na takie ciapy, d...y wołowe jak autor. A potem lamentuja tutaj ze dziewczyny Nie mogą sobie znaleźć...no bardzo ,,dziwne" ze nie mogą :D