Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Scenka zaobserwowana dzisiaj pod pizzerią

Polecane posty

Gość gość

Pod pizzerię ulokowaną w większej wsi gminnej, podjeżdża audi a4 około 7mio letnie. Z prawej strony wysiada ładnie ubrana dziewczyna lat około 20cia, na widok znajomych stojących pod pizzerią znajomych, dziewczyna podnosi obie ręce do góry w której jednej z nich trzyma butelkę piwa a w drugiej papierosa a z ust wydobywa się głośne uuuuuuuhaaaaa i tak z podniesionymi tymi rękami leci do nich. Z za kierownicy wychodzi chłopak lat około 23 i zażenowaną miną podchodzi do owych znajomych i się z nimi wita. Co myślicie o takiej scence? Dzisiaj to widziałam na własne oczy:D

Gość gość
znajomi byli płci jakiej?

Gość gość
różnej

Gość gość
Może ma nadzieję że ją jeszcze naprostuje :-D

Gość gość
...i ona jest najlepszą partią w okolicy :-D

Gość gość
Zawsze się zastanawiałam co fajne chłopaki widzą w takich laskach, rozumiem może ją, ma taki charakter, młoda jest i bawi się(według niej) ale co fajny chłopak widzi w takiej lasce, przecież to wstyd wyjść z taką:O

Gość gość
ale gdzie konkretnie widzisz problem w jej zachowaniu?

Gość gość
potrafisz go jakos nazwac czy tylko opisac wraz z towarzyszacymi ci przy tym uczuciami?

Gość gość
No nie uważam, że jest normalne zachowanie, szpanowanie piwem w ręce i papierosem i wyciem na całe gardło, nie ch w sumie sobi robi co chce ale ja gdybym była chłopakiem to nie chciałabym aby moja dziewczyna by się tak zachowywała. Też jeżdżę do pizzerii czy do dyskoteki, tańczę, bawię się ale nie eksponuję tak, że piję alkohol i nie drę japy na ulicy, kolega który był z nami powiedział -ale żałosna laska. Nawet jak wypije 3-4 piwa to staram się ukryć, że mi się w głowie kręci a nie pokazuje jeszcze, że jestem narąbana, palić też bym się wstydziła tak publicznie. Mam 20 lat.

Gość gość
Jeżeli walisz po 4 piwa i palisz w ukryciu to dużo lepsza nie jesteś :-O

Gość gość
Nie napisałam, że palę tylko gdybym paliła a piwa też nie pije jakiegoś jak ochlajtus, desperados albo reeds jedynie.

chemia w desperadosie jest gorsza niż procenty, proponuję wybierać normalny browar i ewentualnie dolewać soku.

Gość gość
idę spać, bom zmęczona.

Gość szry
gdyby mi ktos w samochodzie zapalil, szybko musialby isc na najblizszy przystanek autobusowy. no ryknelo sobie dziewcze z radosci, o rany... przynajmniej nie usilowala przekrzyczec o 3 w nocy w stanie ciezkiego zamroczenia wszystkich okolicznych psow oraz samochodowych alarmow. ale z tym papierosem w samochodzie to serio... natychmiastowe wysiedlenie by bylo. piwo to juz czort, jesli trasa krotka i nie trajkotalaby zbyt duzo podczas jazdy.

Gość gość
do autora: To typowa patologia, źle to się skończy, gwarantuje, młode laski są durne jak kalosz

Gość gość
Wg. mnie wszystko jest ok. Audi A4 to całkiem niezła fura lecz już leciwa. Obciach byłby gdyby podjechali VW Gulfem 3, jakimś Renaultem lub Fordem Focusem I. U mnie na wioskach akurat Audi od A4 jest spoko. Jednak większość wozi się BMW E46 lub nowszymi. Ja niestety jestem bez kasy i jeżdżę PKSem lub ruskim rowerem. O laskach więc mogę zapomnieć, ewentualnie potrzymać za laskę babci.