Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co i jak mozna zmienic w zyciu w wieku 27 lat

Polecane posty

Gość gość

(Rocznikowo 28) Nie mam pracy od lat, siedze zamknieta w domu. Nic nie osiagnelam, nie wiem czego chce, co moglabym robic, nie potrafie zyc...:'( Jestem tylko po liceum, bez studiow, doswiadczenia, perspektyw. Przegralam zycie:'(

Gość gość
Nie poddawaj się.Zrób wszystko,aby wyjść z domu.To zapisz się na studia albo do szkoły policealnej.Poszukaj jakiejkolwiek pracy.Dopóki walczysz nie jesteś przegrana!!!No to tyłek i uszy do góry i weź się w garść.Przed tobą jeszcze kilkadziesiąt lat życia.Nie rób z siebie ciamajdy.Działaj,rób cokolwiek i nie bądź tchórzem.Powodzenia

Gość gość
Studia w tym wieku buahahah

Gość gość
Szkola policealna :D Tam glaby ida bez matury, a pracy po tym nie ma. To prawda, ze w tym wieku juz zbyt wiele nie mozna, na wiele jest natomiast za pozno

Gość jak tak można
27 lat? Za co ty żyjesz? Bo przecież konsumujesz produkty/usługi codziennie, kto za to płaci?

Gość gość
Uslugi? Jakie uslugi skoro siedzi w domu :D Chyba, ze internet. Wiadomo zarcie, oplaty, chalpa. Ktos nieudacznego lenia utrzymuje :O

Gość gość
A co Wam to tego za co autor zyje

Gość gość
Nic juz nie mozna zmienic

Gość gość
Polewka z takich nieudacznikow

Gość gość
Jak można śmiać się z innych osób? to jest poniżej jakiej kolwiek klasy. Dziewczyno słuchaj! nie musisz isć na studia żeby coś osiągnąć. Zapisz się do szkoły policealnej, ja tak zrobilam, byłam w żaku zdobyłam zawód, a co najważniejsze nie płaciłam nic i pracowałam jednocześnie bo zjazdy miałam co drugi weekend. Wiem, że maja jakąś rekrutacje zimową do konca marca, zapoznaj się z nią i walcz. musisz uwierzyć w siebie, rób to co czujesz

Gość erera
Wszystko można zmienić. Ja w wieku 28 lat dopiero zdałam mature w liceum dla dorosłych. Można? Można! Wystarczy chcieć i się za siebie wziąć.

Gość gość
3:42 Jak widzę takie rzeczy albo słyszę to już wiem że mam do czynienia z człowiekiem ograniczonym umysłowo.