Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julita97

Czy kobieta na wózku może być pociągająca?

Polecane posty

Cześć jestem Julita. Mam 21 lat od 2 lat poruszam się na wózku inwalidzkim. Przed wypadkiem podrywało mnie wiele mężczyzn i sądziłam, że jestem ładna. Po wypadku chłopak mnie rzucił i od tamtego czasu nie miałem bliższego kontaktu z płcią przeciwną. Chciałabym się spytać czy dla was możliwy byłby związek z osobą niepełnosprawną i czy dla was taka osoba może być pociągająca.

Gość gość
No pewnie wszystko zależy na kogo trafisz ale kto szuka znaleźć musi pozdrawiam

Gość Aga 83
Oczywiście,że tak! wózek nie jest żadną przeszkodą. Możesz być tak samo piękna na wózku, jak i bez niego. Zapewne tak jest. Trudniej jest znaleźć partnera, który będzie wyjątkowo tolerancyjny. Trzymaj się i pozdrawiam ciepło! :)

Mogę być ładna, ale co z tego, jak nikt mnie nie chce, a seksu nie uprawiałam od 2 lat

Gość gość
Czyli uprawiałąś seks w wieku 19lat?

Gość gość
Zalezy jaki masz wózek i jak szybko jeździsz

Gość gość
Owszem, zalezy od tego co dla faceta wazniejsze, dla wielu ladna dziewczyna na wozku jest bardziej pociagajaca niz brzydka calkiem sprawna.a raz ogladalam film jak przystojny, inteligentny i dowcipny facet na wozku interesowal kazda kobiete w szpitalu, az inny facet, lezal ze zlamana noga tylko a tak wogole to calkiem sprawny, byl zly na niego ze zarwie kazda, a on nie zarywal bo mial dziewczyne, tylko po prostu podobal sie kobietom.nikt sie nad nim nie uzalal ani mu nie wspolczul

Gość gość
na tym forum są same prowokacje i kretyni,którzy je łykają,prócz tego nie ma nic i nikogo:-D

Jeśli chodzi o wypadek to potrącil mnie samochód. Tak uprawiałam seks w wieku 19 lat

Gość gość
gość dziś na tym forum są same prowokacje i kretyni,którzy je łykają,prócz tego nie ma nic i nikogosmiech.gif x o wypraszam sobie, jeśli laska ma wóz bmw i śmiga na automatiku to żadna w tym prowokacja

Gość gość
nie jesteś już dziewicą

Gość gość
Kobiety na wozku inwalidzkim są w mojej ocenie bardzo atrakcyjne

Gość gość
Odpowiedz sobie na pytanie: która sprawna kobieta chciałaby być z facetem na wózku? Może 1 na tysiąc. Tak też będzie z Tobą.