Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic z corka ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mamy i tatusiowie. Dosc mlodo urodzilam corke, ale z mezem staralismy sie zeby niczego jej nie zabraklo.Nie zamykalismy jej w domu-miala przyjaciol, chodzila na rozne zajecia dodatkowe, jezdzilismy na wakacje. Po prostu balismy sie o nia i nasze zachowania byly troche inne niz wiekszosci rodzicow, np.nigdy nie zostawialismy jej na dworzu , nawet pod opieka innych rodzicow. Dziecko bylo *****iwe, ufne, nam ciezko bylo ja dopilnowac a co dopiero obcym, ktorzy przeciez mieli wlasne dzieci i czesto byli starsi od nas... Corka ma juz 22 lata ale wciaz jest beztroska, wesola, lubiana a takze bardzo ufna, wrecz naiwna. Czasami lekkomyslna. Rok temu wykupila sobie wycieczke i pojechala sama do krajow arabskich,bo kolezanka odmowila w ostatniej chwili.Historia podobna do tej z Magda Zuk , my dowiedzielismy sie po wszystkim, gdy wrocila...jej wytlumaczeniem bylo; ' bo wszystkiego mi zabraniacie', ale nie zrozumiala, ze to bylo nieodpowiedzialne. Njachetniej jezdzilaby po swiecie, ciagle ma nowe pomysly, a przeciez tyle zla czyha na mlode i ladne kobiety. Boimy sie ze w koncu wyladuje w burdelu albo i gorzej.Ona niczego sie nie boi, jezdzi sobie na wycieczki i nocuje u obcych ludzi ktorych poznaje przez internet. Prace tez zalatwila sobie przez jakas agencje i cud, ze nic sie nie stalo.Nie mozemy jej niczego zabronic bo jest pelnoletnia, nie przywiazemy jej kajdankami do lozka. Poradzcie cos bo mi jako matce serce peka.

Gość gość
Chyba tylko rozmowa i to nie jak matka i corka tylko jak kolezanki.

Gość gość
Probowalam w ten sposob, to maz jest apodyktyczny ,chociaz tez probowal ja podejsc z tej strony. Juz raz zostala wystawiona przez'znajomych' z ktorymi znala sie 2 dni, zostawili ja pijana w srodku miasta o 3 rano w srodku lata, gdzie wokol bylo pelno imprezowiczow , cud ze nic sie nie stalo, ona machnela na to reka

musicie nająć gwałciciela który się nią odpowiednio zajmie, tak że przez rok będzie bała się wychodzić z pokoju, a już z pewnością nigdy nigdzie nie pojedzie.

Gość gość
Wyślijcie ją do Berlina to ją wyleczą :-D