Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie pampersy polecacie i same uzywacie ?

Polecane posty

Gość gość

Jakie pampersy mozecie polecic ? Chusteczki nawilzane ? Co stosujecie na odparzenia ?

Gość gość
Nie uzywam pampersow a podpasek i tamponow.

Gość gość
Strasznie zachwalali mi "dady" z biedronki, kupilam , maluch nie ma uczulenia wiec zostaly. Boje sie troche cos innego probowac. Przy corce orginalne pampersy, ajak miala jakis rok to " sleep & go" Chusteczki " gaga" ale tylko jak wiekszy problem i faktycznie trzeba by kapac, tak to uzywam platkow kosmetycznych , namoczonych w wodzie. Nie odparzyla mi sie corka nigdy, syn poki co- odpukac tez nie, ale zawsze mam w zanadrzu bephanten i sudocrem, a na co dzien uzywam alantan plus. Przy zaczerwienieniach uzylabym naparu z kory debu i nim myla pupe.Zaczerwienieniu , bo do odparzen staram sie nie dopuszczav

Gość gość
My od samego poczatku uzywamy oryginalnych pampersow. Corka sie przyzwyczaila no i sie sprawdzaly wiec juz zostalismy przy nich. Chusteczek zadnych nie uzywamy, mam zawsze wode w miseczce i waciki i tego uzywam. Chusteczki tylko w podrozy takie rosmanowskie:)

Gość gość
Ja uzywam z DADA, kupilismy oryginalne Pampers i corka dostala uczulenia, w dodatku strasznie smierdza chemią.

Gość gość
Nie uzywamy same pampersow. Toi chyba dopiero babcie po 80tce.

Gość gość
Przy córce dada a przy synach się nie sprawdziły. Używam Bella Happy

Gość gość
Wejdź na stronę srokao tam są składy chusteczek nawilzanych :) A co do pieluch to kupuje pampersy i dady

Gość gość
Nie siusiam w pieluchy. ;) Kupujemy- Dla Córki ;)- Pampers Premium Care, są najlepsze. Czasami też Pampers Activ baby-dry, choć są bardziej "chemiczne". Reszta pieluch to dla mnie pomyłka. Można je zachwalać chyba tylko ze względu na niską cenę. Chusteczek nawilżanych nie używam, ale w wózku mam jedną paczkę z Pampersa. Nie mam porównania z innymi, tamta paczka leży już w wózku ósmy miesiąc. Może być. ;) Na odparzenia to tylko mąka ziemniaczana. Czasami posmaruję pupe córki Sudocremem lub Bepanthenem.