Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra wiadomość dla graczy bukmacherskich

Polecane posty

Gość gość

9 firm stara się o licencje na polski rynek :D od maja możemy mieć prawdziwych bukmacherów, którzy dbają o klientow :D Polscy ze swoja ofertą i obsługą klienta niech sie zwijają :D Wreszcie ukryci się niektórym peowcom, którzy tak lobbowali za tą ustawą o ograniczeniach :)

Gość gość
licencja kosztuje trzeba bedzie to sobie odbic, vat ciągle będzie płacił gracz a sensu dawani lepszych ofert nie ma w takich warunkach skoro biznes sie kręci.

Gość gość
Gdyby sie im nie opłacało, to by odpuscili sobie Polskę. oferta bedzie duzo lepsza (live, różne typy zakladow), a nie tylko 1x2 lub ilości bramek :)

Gość gość
a odbiją sobie bo dostep do głełdy zakładów jest zablokowany wiec wystaczy na dobra sprawe kupowac zakłady na giełdzie sportowej gdzie przy dużych obrotach jest smeszna prowizja wyłącznie od wygrancyh w rodzaju 1, 2 %( a jak będą layowali to otwiera nowe perspektywy) i je opiertalac polskim frajerom vat płacą gracze jak pisałem wiec sie zjechało dojarzy. zapewne wiedzieli co sie święci ze wczesniej o licencje nie wystapili...

Gość gość
polski buk ma tyle w ofercie ze sie w pale nie miesci wiekszosc to tak naprawde zakłady które sie dublują. na każdy jest vat i prowizja. można wygrac ale wtedy dasz im zarobic a jak im dasz zarobic to będą dalej leciec w c***ja. stracic nie stracą nawet jk przegraja bo se jepną laya na giełdzie i maja w tym układzie sure beta.

Gość gość
w polsce prowizja od zakładu oznacza czysty zysk bo tak naprawde wygranych nie płacą ze swoich. to jest raj dla buków. przy takich układach zarabialiby krocie przy 5 % prowizji. dla mnie.a ty koorfa bulisz za nich 22% vat (to też dłuższa historia) 11 % prowizji i ci wychodzi koorfa 33% czyli 1/3 w peeeździe mam masonów

Gość gość
a jak se piertolniesz ako z najepana prowizją na każdy zakład to ci sie kooorfa robi z kursu 50 kurs 5 j

Gość gość
nie będzie mason pluł mi w twarz ni kursów mi masoniiiiił... polski jam gracz jest twqardy c****j. piertolic w dooope słoniiiiii

Gość gość
ale ogram każdego kto może przegrać. z bogami sie nie bedę zakładał

Gość gość
bo jak wiadomo bóg nie gra w kosci. a jaki jest sens grać jeżeli nie można wygrać? to jest system korporacyjny. gracz w nim zarobi najmniej nawet jak bedzie zarabniał coraz więcej. czy ja im koorfa wygladam na frajera? może i im wyglądam.

Gość gość
jeżeli o mnie chodzi to lekką reką liczac 33% haracz nie wchodzi w gre. nnie ma takiej koorfa opcji

Gość gość
zreszta powiedziałm. najpierw niech mi oddadzą 100 funciaków po cenie w momencie kiedy mi zablokowali środki

Gość gość
ja już im składałem kiedyś oferte. zlekcewazyli ja bo co sie beda przejmowac. jest juz nieaktualna jakby kto jeszcze pamiętał o niej

Gość gość
anie. 100 tu 100 tam i tak c***j azrobia nam. ja z takimi ludxmi interesów robić nie zamierzam

Gość gość
czy ja koorfa sie do nich zgłosiłem bo oferowali roochanko w dooope? gdyby tak było to bym koorfa złożył deklaracje dozywotniego korzystania z ich usług bez względu na zmiany w umowie i niezuważanie konkurencji chociażby mi zaoferowali całą planetę. ktos tu chyba zpomniał o kilku podstawowych regułach przy oferowaniu usług.

Gość gość
i słuszniemi kiedyś powiedziała pewna kobieta z samolotu kiedy nie chciałem skorzystac z domagania sie wypłaty ubezpiecznienian a wypadek poslizgu w locie. poślizg koorfa wyniósł ze 12 h ubezpieczenie kosztowało 5 funtów mieli dać 100. myslałem że może mam do czynienia z ludźmi koorfa ale to nie są ludzie wg mojej definicji. to sa korfa zydy

Gość gość
chca wojny tobeda mieli wojne i c***j mnie obchodzi ze sie szybko skończy. jak wola bulić strzelcom wyborowym to i tak koorfa w końcu będą musieli zacząć strzelac bo w nich zainwestowali. niech spiertalalja

Gość gość
niecxh se mają koorfy. jeszcze im rozłoże ręce i sie umocuje do krzyza żeby koorfa przypadkiem nie chybyli. jepac ich

Gość gość
zaiste smutne to czasy w których bogowie musza sami dla siebie składać ofiary

Gość gość
szczególnie dla samych bogów jak mniemam hehe.:P

Gość gość
widać w tym dziele palec boży. konkkretnie srodkowy

Gość gość
indianom tez sie opłacało handlowac skórami ziemia sojuszem miodem ziołem etc za zelazo paciorki alkohol. no i jak na tym wyszli?