Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do pracownikow handlu i ich rodzin

Polecane posty

Gość gość

Jestescie zadowoleni ze beda wolne niedziele? Do tej pory ile niedziel pracowaliscie w miesiacu. Chyba nie wszystkie.

Gość gość
niedziel skóry na niedżwiedziu

Gość gość
Ja pracowałam dwa lata. Jak sie zatrudniałam to była mowa o 1-2 niedzielach w pracy. Były 3 i to po 12h..... Miałam oczywiście wolne w tygodniu ale co z tego jak dzieciom wtedy czasu nie poświęciłam bo w szkole i przedszkolu były a maz w pracy. Wiem jednak ze nie każdemu pasuje przymusowo wolna niedziela. Każdy ma inny tryb życia i inna sytuacje w rodzinie.

Gość gość
Tak, ja jestem zadowolona. Miałam wolną co 5 niedzielę.

Gość gość
Ja mialam1-2 niedziele w pracy po 12 godzin i praktycznie wszystkie soboty... W zamian za pracujaca niedziele byl wolny poniedzialek ( ale to nie zawsze).

Gość gość
Wolna 1 niedziela w miesiącu, czasem nawet nie to, tylko 4 niedziele w pracy wolna 5,bo jak któraś potrzebowała wolne na chrzciny, komunie, jakieś imprezy typu urodziny to ktoś musi za nią zostać. Teraz będzie ok.

Gość gość
Jedna niedziela w miesiacu musiala byc wolna. I mialam ja wolna , najczesciej po nocce.

Gość gość
Pracowałam co drugą niedzielę po 12 godzin. Ostatnio to jedna w miesiącu 12 godzin. Sobota i poniedziałek byl wolny. Teraz będę pracować jedną niedzielę na dwa miesiące.

Gość gość
ja nie miałam ani jednej bo zawsze jakaś dziewczyna z dzieckiem była ważniejsza , Ja nie mam dzieci więc mogę pracować :-) Tak słyszałam od kierownictwa Jestem mega szczęśliwa po 3 latach w końcu w niedzielę pójdę do kina , na basen , spacer i będę miała wszystkich w du.... bo co jak co , ale w niedzielę największe PANY robią zakupy , potrafią ludzi opluć , podeptać i pokazać gdzie miejsce kasjerki i to się w końcu skończy I ❤️ PIS