Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ludzie zrobili z o***tu dziure do sexu?

Polecane posty

Gość gość
gość 12:11 Jestem facetem i brzydze sie zarowno pedalami jak i hetero ktorzy tam wsadzaja kobietom. Pchajcie dalej w go'wniana dziure ale nie opowiadajcie normalnym facetom jakie to fajne i ze to normalne i naturalne. Normalnego mezczyzne podnieca ci'pka. I nie jestem zasciankowym dziadem. Mam 27 lat.

Gość gość
Masz rację.Trzeba znać granicę normalności.Z biologicznego punktu widzenia jest to dziwne.Gdyby wszyscy ludzie walili się tylko w dupę to w jaki sposób przetrwałby gatunek ludzki.

Gość gość
kobieca pupa nie brzydzi faceta , zapamiętajcie to baby.

Gość gość
Tylko faceci z zaleciałością ukrytego geja lubią anal :D geje geje pedały

Gość Buzia Zuzia
A co powiesz pedale poprzedni jak ja sama chce anala ? To jak mnie nazwać hmm może jestem kobietą pedalicą bo lubię anal ?! Ciekawe jak nazywacie takie jak ja oprócz prostatckich wyzwisk typu dziw kur szm itd Same bezmózgi a wszystko dla ludzi !

Gość gość
13:27 o***t damski i meski jest taki sam...wiec smiesza mnie faceci nasmiewajacy sie z gejow jacy to oni ohydni bo w tylki wsadzaja...a sami chcecie baba wsadzac... ale tak, zaraz mi powiesz ze anal z kobieta to co innego bo z tamtad gowno nie wychodzi :) panowie z logika na bakier macie

Gość gość
Bo niektórzy to świnie

Gość gość
Jestem gejem i nie wyobrażam sobie dnia bez ktorego chlopak by mi nie włożył. Kocham to jak mój facet piesci mnie od tyłu jednocześnie wkładając mi go. Jeżeli kobieta to sprawia przyjemność to czemu nie nam faceta. Jezeli z kims jesteś i mu ufasz to czego sie bać. Wystarczy się dobrze przygotować i przyjemność gwarantowana

Gość gość123543
Na tym forum to najlepiej po misjonarsku w celach prokreacyjnych. Wtedy raczej nikt się nie przyje/bie, ale tez nie wiadomo, bo przecież seks to sfera sacrum i o tym się nie mówi, nie pisze...

Gość gość
5:50 Ty durniu masz w d***e prostate jak kazdy facet wiec ci przyjemnie a kobiety to co innego. Mimo tego faceci je zmuszaja.

Gość gość
Na tym forum to najlepiej po misjonarsku w celach prokreacyjnych. Wtedy raczej nikt się nie przyje/bie X Ani nawet to. Ale nie widzę potrzeby by krakać jak reszta.