Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ludzie zrobili z o***tu dziure do sexu?

Polecane posty

Gość gość
Najpierw proponuję nasrrrr ac sąsiadowi na wycieraczke i w tej swojej koopie spróbować :) Dla mnie to obrzydliwe, to są same bakterie. Niby dlaczego kibel myje się domestosem a nie mydłem w plynie? :)a później się dziwią że chorują i antybiotyk nie pomaga

Gość gość
Dlaczego anal z gównem wam się tylko kojarzy rety masakra, nigdy nie próbowali a tyle jadu!!! Odpuszczam dalszych komentarzy pozdrawiam analowców

Gość gość
Bo zazwyczaj najwięcej mają do powiedzenia ci, którzy nie mają o tym pojęcia. gość wczoraj A kto powiedział, że nie wkłada? Jeśli ona to i ja. Orgazmu analnego nie doświadczają wszystkie kobiety, ale te które mają twierdzą, że jest bardzo silny. Z męskiej strony powiem, że stymulacja analna jest niesamowitym wzmacniaczem orgazmu.

Gość gość123543
Jakbyście trochę więcej o anatomii poczytali, to właśnie tam jest dużo zakończeń nerwowych sprawiających przyjemność, a dodatkowo facetowi poprzez od/byt można masować prostatę, która tez jest strefa erogenna... Pewnie cześć osob o tym wie, ze kobiety w trakcie silnego podniecenia lubią być posuwane ostro w ci/pkę, a przy okazji mieć trochę włożony palec w od/byt i rytmicznie nim stymulowany. Tak nas natura stworzyła i niektórzy ludzie chcieliby pewne rzeczy wyprzeć... A najlepiej uważać teorie ewolucji za herezje.

Gość gość
Natura to stworzyła odbyt do srania a nie do posuwania. Jak chcecie się tak parzyć (choć nawet zwierzęta tego nie robią), to się tak parzcie, ale nie pieprzcie, że to naturalne. Ot zwykły fetysz nic więcej. Zresztą obrzydliwy. Zawsze mnie śmieszą ci idioci od higieny analnej. Też mi nastrój tworzą. Dobra kolacja, świecie, winko a inna idzie sobie lewatywę robić by potem się nie zesrać do łóżka. Masakra. Faceci lubią dupę bo jest ciaśniejsza od pochwy a i w ten sposób podporządkowują sobie kobietę. Dlatego na to tak naciskają. Kiedyś nieprzyjaciół po bitwie też się w ten sposób przelatywało by ich upokorzyć i pokazać swoją wyższość i władzę. A kobieta, która na to leci to też albo fetyszystka albo idiotka co jej wmówiono, że to przyjemne. Większość kobiet tego nie lubi i nie toleruje. Taka prawda.

Gość gość123543
6:28, myślenie typowo stereotypowe i niezgodne ze stanem wiedzy medycznej. Kiedyś wierzono, ze masturbacja powoduje wiele złych rzeczy, albo palono na stosach za coś, co teraz wydaje się błahostką...

Gość gość
Jak można komuś wmówić, że coś go podnieca, czy nie? To ty próbujesz coś wmawiać, jakbyś jakiś wpływ miał mieć. :-D

Gość gość
Większość kobiet nie toleruje. Skąd wiesz? Prowadzisz badania? masz jakieś aktualne wyniki, porównania?

Gość gość
Nie pozwoliłabym mojemu mężowi na anal. Lubię czysty i namiętny sex.

Gość gość
Dopa jest do srania!!! Zakaz pedalowania!!! Ci co chca zonie w dope wsadzac to zazwyczaj sa bi tylko nie przyznaja sie do tego.

Gość gość123543
6:36, nikt nikomu nic nie wmawia. Koryguje stan wiedzy na aktualny, a generalnie jest tak, ze każdy ma inny gust.

Gość gość
6:38 wiem z autopsji.Nawet prostytytki stronią od tego tylko co niektóre mają to w ofercie jeszcze musisz mieć niezadużego

Gość gość
dupka jest lepsza od cipki , bardziej podnieca owoc zakazany. no i te krągłości słodkie.

Gość gość
7:29 I ten cudowny zapach kopki i zeby baby z bolu zacisniete mmmmm no larytasik

Gość gość
dokladnie...nie wiem jak mozna sie tak szmacic...nawet prostytutki tego nie robia, w pierdlu zg***** sie pedofila by to ponizyc a glupie pipy daja w ten sposob bo mysla ze pokarza milosc swojemu facetowi ktory chce ja zdominowac i dlatego to robi...taki rodzaj 'sexu jest uwlaczajacy godnosci czlowieka i tyle w temacie a wasze wpisy mnie smiesza tylko

Gość gość
nic nie czuć i nic na siłę.

Gość gość
by go

Gość gość
Co to jest larytas?

Gość gość
gość dziś 6:38 wiem z autopsji Mogę zapytać ile trwały te znajomości?

Gość gość
dokladnie...nie wiem jak mozna sie tak szmacic...nawet prostytutki tego nie robia x robią, robią. zresztą o czym my tu debatujemy? są tacy co ich podnieca polewanie woskiem, przypalanie się, bicie, szmacenie, sranie, siki, to i są takie baby które podnieca anal. koniec i kropka. jedyne co mnie w analu obrzydza, to to, że można się gownem umazać, ale tak szczerze to na taką niespodzianke można natrafić tylko wtedy jak się zaatakuje tam przed sraniem. bo jak sie jest wypróżnionym (i oczywiście zdrowym), to żadnych pozostałości gowna nie powinno być.

Gość gość
każda normalna kobieta daje w dupke i to jest ok.

Gość gość
Jak można się tak szmacić??? P******a jesteś i widać, że nawet po ciemku na misjonarza dawno nie miałaś okazji.

Gość Darkson
Ludzie po co tyle jadu!!! Każdy lubi to co lubi. Nie jestem bi ale żonkę regularnie w dwie dziurki atakuje i jest super. Po co obrażacie od pedałów i szmat? Chyba , że w dzieciństwie mieliście jakąś przykrą przygodę? Ktoś wam właśnie dupkę skrzywdził?Może czas się nią podzielić? Troszkę wam ulży?

Gość gość
8:49 jak ja uwielbiam jak ktos zarzuca mi pruderyjnosc i brak polotu w seksie tylko dlatego ze bardziej szanuje swoje cialo :) seks mam co najmniej raz w tygodniu...

Gość gość
Myślisz naprawdę, że kogoś interesuje czego akurat Ty w łóżku nie robisz? :-D Raz na tydzień to bardzo cienko.

Gość gość
Jaki ten nasz kraj zacofany banda głąbów którzy walą konia i marzą tylko o posuwaniu ładnej dziewczyny w doooppsko, a tutaj wypowiadają się jaki to anal jest bleeee... Pojęcia nie macie, a jest pewien procent kobiet który to po prostu uwielbia i same tego chcą nawet jak facet ich nie namawia ... ale oczywiście koniobijki domowe zaraz się rozpiszą że jak, że nie, że pedalskie, itd itd ... zresztą szkoda w ogóle dyskutować na takim anonimowym forum...gdzie każdy może pisać pierdoły.

Gość gość
Ja w D...nie daje. Spróbowałam z byłym chłopakiem, spróbowałam z mężem (który jest przekonany ze z nim to było pierwszy raz) i uważam ze D...jest od srania: Nasłuchałam się jakie to niby ekstra itd a nie uważam tego za coś lepszego niż normalny seks bo podczas normalnego stosunku mam orgazm a wkładanie tam to uczucie fizjologiczne-oddawanie stolca. Nic innego. Ale jak kto lubi... Ja więcej już nie spróbuje.

Gość gość
11:55 mezczyzni w ten sposob chca w podswiadomosci podporzadkowac sobie kobiete i tyle...bo to rodzaj dominacji...nie bez powodu w wiezieniu pedofila sie g***** w tylek :) moge uprawiac milosc na rozne sposoby ale walenie w d oraz ponizanie do mnie nie przemawia...na szczescie nie trafilam na zboka tego typu a co do seksu to napisalam ze mam conajmniej raz na tydzien! lepiej rzadziej a konkretniej :)

Gość gość
a tak w ogole to jak jest poruszany temat homoseksualizmu to panowie tak sie burza ze 'geje w d**e sie wala, takie to wstretne, no W D**E SIE WALA' a sami tylko czekaja by zona tam dala...co za obrzydliwa hipokryzja

Gość gość
No i oczywiście przedmówco trzeba cię szanować za to nie chcesz nie pasuje ci no i w porządku trzeba to zaakceptować. Ja z kolei kiedyś miałem dziewczynę która za każdym razem sama przekładała penisa do drugiej dziurki I tak dochodziła zresztą często damskim wytryskiem. Po pewnym czasie znudziło mi się to, ale ona była sfiksowana na punkcie seksu analnego, i do tego tekst że na 2 baty by jej nie przeszkadzało wiec postanwiłem ... Goodbye Bebe wole „normalniej”