Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Asymetria piersi. Do kobiet .

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam dwadzieścia lat, jestem facetem i już moja dziewczyna( druga z kolei) ma asymetryczne piersi . Prawa jest duża a lewa zdecydowanie mniejsza. (Poprzednia miała odwrotnie). I przyznam szczerze, że mi się to bardzo podoba, szczególnie kiedy się bujają w czasie seksu. (Wtedy aż przyjemniej się dochoszi) Zaznaczam, że to nie jest asymetria mało widoczna tylko przeskok o kilka rozmiarów. ;) Co dziewczyny o tym sądzicie? Też takie macie ? Co na to Wasi partnerzy ? :)

Gość gość
Ja się zabije...ahahahahahhaha właśnie miałam o tym nadac temat. Co spoglądam na klawiaturę widzę górę..tylko jedna większa druga mniejsza- wydaje mi się że powinny być równe, ale nie są..ktoś też tak ma??

Gość gość
Haha widzisz, ubiegłem Cię;) dużą masz asymetrie? ;)

Gość gość
Nie mam, ale tak wygląda z góry bo naszyty haft na bluzce mi się tak dziwnie przekręca:)

Gość gość
No i ten haft tak mi się dziwnie przekręca , że jedną pierś uwypukla a druga przy tym wydaje się wklęsła:)

Gość gość
Haha świetnie :) faceci lubią takie " przekręcenia " ;) sam Picasso trafnie wyraził się o symetrii ;)

Gość Reksio43
Jeśli robicie intercyzę i przed ślubem masz dostac jedną sztukę piersi do wląsnego uzytku to może byc klopot, bo zawsze mozesz zacząc marudzic, że wolałes ta drugą(większą, mniejszą). Ale z doświadczenia wiem, że dużo ko iet tak ma ( 1 raz żonaty byłem i w Bravo Girl czytałem o innej, czyli wszystkie tak mają). A tak poważnie to kilka numerów róznicy może byc kiedys faj e, bo jedna pierś będzie dyndala jak lubisz, a druga w tym czasie będzie faj ie klapac o plecy, mrr....szczęsciaż

Gość Reksio43
-rz......szczęściarz, Boshhh, ale babola zasadziłem. Przepraszam