Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandrala

Boje sie o dzidzie

Polecane posty

Gość aleksandrala
„Uwierz mi, że jestem wdzięczna losowi, bo dwa razy poroniłam. Więc pouczać mnie nie musisz. A co do płci dziecka już wyjaśniłam o co chodzi, ale widocznie nie zrozumiałaś. A jeszcze mi się przypomniało autorko, że nadmierna ilość śluzu w ciąży jest jak najbardziej normalna, pod warunkiem że nie ma dziwnego koloru bądź zapachu. Ja mam ciągle mokre majtki a największym problemem jest to, że nie lubię nosić wkładek bo mnie wszystko swędzi, drapie i przeszkadza :/ więc kilka razy dziennie muszę zmieniać bielizne. A jak się w ogóle czujesz ? Przeszły Ci bóle trochę ? Wzięłaś coś?” —- no najwyrazniej nie zrozumialam. Z tym sluzem podalam przyklad, wiem ze jest to jak najbardziej normalne bo sluz tez jest w normie.. no i mam ten sam problem co Ty - tez nienawidze wkladek czy podpasek :( bylam dzisiaj u mojej ginekolog, wytlumaczylam jak sie czuje i powiedziala ze rwanie w brzuchu, bol okresowy sa calkowicie normalne i bardziej je czuc gdy osoba w ciazy jest szczupla. Z dzidzia tez wszystko w porzadku. Chociaz juz sie martwic nie musze. A co do tego czy wzielam jakies leki to tak - biore 2 razy dziennie magne b6 i jest duzo lepiej :)

Gość aleksandrala
„Moja gin w 26 tc powiedziala, ze bedzie dziewczynka. A juz w 31 ze chlopiec i jest maly synio. Kupowalam ciuszki i reszte w uniwersalnych kolorach.” —- ale psikus! Az jestem zaskoczona ze w 26 tc okreslenie plci nie bylo dokladne. Teraz nie wiem czy wierzyc mojej ginekolog na nastepnej wizycie na slowo czy jednak czekac :)

Gość aleksandrala
„Ja tez tak miałam. Dziewczynka, dziewczynka, a na drugim prenatalnym chłopiec usmiech.gif teraz już na każdym usg najpierw chwali się swoją rakieta usmiech.gif wiec raczej mam pewność. Zostałam z kilkoma ciuszkami różowymi.” —- i finalnie w ktorym tygodniu zostalo stwierdzone ze to chlopczyk? :) ciuszki rozowe moze kiedys sie przydadza hihi kto wie?