Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Skoro twierdzicie że Namysłów nie istnieje to jak wytłumaczycie moje linki obok?

Polecane posty

, www.namyslow.eu , www.mechanik-namyslow.pl , www.nam.home.pl , www.zoznamyslow.pl , www.namyslow.pl

www.namyslow.eu

Gość gość
a co tu niby tłumaczyć :o wpisać sobie można wszystko, np: www.kałbucowo.pl www.kałbucowo.eu www.mechanik-kałbucki.pl www.kałbuc-wet.com czy to znaczy, że istnieje miasto Kałbucowo? NIE, NIE i jeszcze raz NIE namysłów również nie istnieje czubie

, www.kałbuc.pl

Gość gość
Co to za linki bo nic mi nie działa?

Gość gość
www.wymylonemiasto.pl www.wymyślonamiejscowosc.eu Co myślisz o tych linkach?

Gość gość
www.wymyslonemiasto.pl www.wymyslonamiejscowosc.eu

18:59 idioto doskonale wiesz że akurat moje linki na samej górze tobie wchodzą czemu twierdzisz że Namysłów sobie ubzdurałem przecież kliknąłeś w link i wszedł ci link idioto i nie kłam że nie wchodzi ci link ps nie rób z siebie większego idioty niż jesteś i czemu twierdzisz że Namysłów to wymyślone miasto przecież moje linki na samej górze wchodzą to że twoje linki nie wchodzą to nie znaczy że Namysłów nie wchodzi dowód? Kliknij w te moje linki powyższe i Namysłów wchodzi i czemu piszesz ze Namysłów to wymyślone miasto? Przecież go nie wymyśliłem chyba lepiej wiem od ciebie i skoro Namysłów to wytwór mojej wyobraźni to czemu mam w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów? Jak to wytłumaczysz? PS (skoro) nie wierzysz (?) że Namysłów istnieje to czemu sobie sam w Google nie wpiszesz Namysłów?

18:59 moje linki na samej górze wchodzą ps skoro nie wierzysz że jest takie miasto jak Namysłów to czemu nie wpiszesz sobie w Google Namysłów?

Gość gość
z nim jest coraz gorzej :o powinni mu jakieś mocniejsze i dłuższe elektrowstrząsy zaaplikować chyba

19:06 kliknijcie w te powyższe linki powyżej na samej górze proszę o co wam chodzi czemu robicie z siebie większych idiotów niż jesteście? Przecież wiecie wiecie wiecie( x milion) wiecie że jest takie miasto jak Namysłów czemu twierdzicie że Namysłów nie istnieje i że sobie go wymyśliłem? Przecież wystarczy wpisać w Google Namysłów to na sto procent będziecie mieć dowód że Namysłów istnieje i że sobie go nie wymyśliłem ps czemu wiedząc doskonale że Namysłów istnieje próbujecie mi wmówić że nie ma takiego miasta jak Namysłów? Co wy tym chcecie osiągnąć? Skoro doskonale wiecie że jest takie miasto jak Namysłów?

, www.namyslow.eu www.zoznamyslow.pl, www.namyslow.pl. www.mechanik-namyslow.pl ps czemu robicie z siebie większych idiotów niż jesteście? Co chcecie tym osiągnąć i udowodnić? Czemu tak się na mnie uwzięliście?

Gość gość
ile razy można ci ułomie powtarzać, że te linki się nie otwierają. wyskakuje komunikat o błędzie 404, co znaczy, że takie strony nie istnieją weź lepiej leki, bo ci się urojenia pogłębiają :o

19:19 idioto dobrze ile razy mam ci powtarzać że nie mam halucynacji ani zwidów i nie wymyśliłem sobie Namysłowa zresztą doskonale o tym wiesz ułomem to jesteś ty pisząc że nie ma takiego miasta jak Namysłów skoro na milion procent wiesz że jest takie miasto jak Namysłów pytam ostatni raz co chcesz osiągnąć pisząc że nie wchodzą ci moje linki skoro ci wchodzą bo każdemu i moim znajomym w szpitalu z ich telefonów i mi moim znajomym z messengera wchodzą te linki to czemu kłamiesz że robię nie wchodzą i co chcesz osiągnąć piszą też Namysłów nie istnieje skoro doskonale wiesz że Jest takie miasto jak Namysłów i jak wytłumaczysz fakt że mam w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów no jak to czubku wytłumaczysz?

Gość alutka z bliziutka
ale trochę mu się chyba jednak poprawiło, bo ostatnimi czasy przestał bredzić o "gościu od homocwela" :D więc może rzeczywiście coś go w tym psychiatryku leczą...