Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet z szerokimi biodrami to dno

Polecane posty

Gość gość
Szeroki biodra i wielka dupa świadczą o przebytych zabawach w rozciąganiu i poszerzaniu.

mysle ze watek zalozyla jakas zakompleksiona, niedojrzala i majaca nierealne wymagania samotna kafeterianka ktorej nikt nie chce bo liczy sie dla niej sam wygląd. smutne. stąd wpis że "co taka widzi w takim" ano to czego Ty pewnie nigdy nie dostrzezesz i juz zawsze bedziesz sama ;)

Gość gość
Kragly a wielki to dwie różne rzeczy. Kobiecy Karol i wszystko jasne.

nie mam duzego tylka. mam maly, meski. za to szerokie ramiona. przykro mi. ten watek jak i omawiany tu "problem" i tak mnie nie dotyczy, bo ja nie mam z tym problemu ze ludzie sa rozni tylko ktos kto go zalozyl.

Gość gość
niestety jest to coraz częstsze. Z moich obserwacji wynika, że u starszych mężczyzn występuje rzadziej, u młodszych coraz częstsze. Z racji wykonywanego zawodu widzę bardzo wielu nagich mężczyzn. Niestety młodzi generalnie są coraz częściej otyli, a nawet szczupli mają ciała takie "budydniowate", co w czasach mojej młodości było ogromną rzadkością. No i właśnie te "kobiece" tyłki u mężczyzn :o Wg mnie wynika to właśnie z obecności żeńskich hormonów w pokarmie (z gleby). Z tego samego powodu coraz częstsza bezpłodność mężczyzn, problemy z libido itp. Badacze już dawno skorelowali te zjawiska z "zanieczyszczeniem" hormonami. Problem ten nasilił się od czasu wprowadzenia antykoncepcji hormonalnej, a więc drugiej połowy XXw. Hormony te wraz z moczem dostają się do środowiska, gdzie są kumulowane

Ja widzę tylko ze faktycznie faceci są coraz niżsi i mają coraz węższe ramiona. Różnicy w biodrach nie widzę, mam wrażenie że większość ma wąskie. Co nie zmienia faktu, że faceci o wzroście >180cm a ~185cm to już w ogóle margines. Możliwe ze faktycznie ma na to wplyw zywnosc faszerowana juz na etapie diety matki w ciazy przeladowana hormonami i chemią. A moze to zmiana ewolucyjna mająca doprowadzic do wyginięcia dymorfizmu plciowego czlowieka? tj. zaniku plci meskiej?

Gość gość
Coraz niżsi? U mnie w Wawce jest mnóstwo facetów pow. 180cm, zwł. z roczników pow. 1985. Ja mam 185 dokładnie.

Gość gość
Hooje muje dzikie węże .

Gość gość
Zgadzam sie z toba autorko.A masakra juz,jak nie dosc,ze maja szerokie biodra to jeszcze grube,bo tluszcz im sie tam odklada. Kijem bym nie tknela.Bleh.

Gość olo

Wąskie biodra wykształciły się u osobników uciekających przed drapieżnikami. Szerokie biodra były potrzebne, by skutecznie osadzić niedźwiedzia lub tura.